Concert Alessandro Safina - Insieme a te la Sala Palatului!

Concert Alessandro Safina - Insieme a te la Sala Palatului!
Concert
pop
Locatia
Sala Palatului
Adresa
str. Ion Campineanu, 28, Bucuresti
Acces
50, 100, 150, 200 de lei
Descriere

Alessandro Safina, va sustine un concert la Sala Palatului din Bucuresti, in cadrul unui eveniment la care participa orchestra Teatrului National de Opereta „Ion Dacian”! Concertul este dedicat Zilei Femeii si va avea loc pe 7 martie 2012.

Teatrul National de Opereta „Ion Dacian” prezinta un concert extraordinar sustinut de tenorul italian Alessandro Safina, impreuna cu Orchestra Teatrului National de Opereta.
 
„Insieme a te” („Impreuna cu tine”) este un spectacol dedicat Zilei Femeii de „unul dintre cei mai populari tenori ai lumii”, dupa cum a fost descris Alessandro Safina in publicatia australiana Sunday Mail. 
 
Alessandro Safina are o cariera stralucitoare in lumea operei, concertand pe cele mai prestigioase scene de profil. Tenorul italian a cunoscut o crestere a popularitatii la inceputul anului 2000, cand a combinat muzica clasica cu cea pop pentru a crea un nou stil, greu de incadrat - „Opera-Rock”- dupa cum il numeste el insusi. Single-ul „Luna” a stationat atunci in varful topurilor timp de 14 saptamani. in 2002, inregistreaza impreuna cu Elton John piesa „Your song”, care ajunge pe locul 5 in clasamentele britanice. Alessandro Safina a colaborat cu numerosi artisti internationali, printre care Carlos Santana, Rod Stewart, Miriam Stockley, Sarah Brightman, José Carreras sau Mario Frangoulis. Concertele lui sunt  sold out, publicul de pe toate continentele aratandu-se de-a dreptul fascinat de muzica sa. 

Vocea sa limpede, puternica si senzuala, timbrul impecabil si abilitatea impresionanta de a-si transforma si folosi vocea asemenea unui instrument sunt calitati care i-au permis lui Safina sa imbine cu succes opera cu genurile pop, jazz, blues sau rock. „Safina se bazeaza pe un repertoriu de melodii uimitor de pasionale ce evidentiaza profunzimea sa emotionala, care este deopotriva convingatoare si captivanta”, scria Jonathan Widran in All Music Guide. Aspectul sau fizic a atras adesea comparatia cu actorul George Clooney, iar revista „People’s Magazine” l-a inclus pe Alessandro Safina in 2002 in clasamentul celor mai frumosi 50 de oameni din lume. 
 
Concertul prezentat de catre Teatrul National de Opereta „Ion Dacian” este cel dintai dintr-o serie de evenimente speciale. Pe langa organizarea anuala a Festivalului International al Artelor Spectacolului Muzical „Viata e frumoasa!”, Teatrul National de Opereta isi propune sa apropie publicul din Romania de cele mai importante nume ale scenei muzicale internationale, punand totodata in valoare potentialul propriei sale trupe artistice prin facilitarea colaborarii acesteia cu artisti de renume mondial.
 
Biletele costa 200 de lei la categoria VIP, 150 de lei la categoria I, 100 de lei la categoria a II-a, 50 de lei la categoria a III-a si se gasesc la Casa de bilete a Teatrului National de Opereta „Ion Dacian”, la Sala Palatului, in retelele partenere dar si online pe vandbilete.ro, bilete.ro, blt.ro, biletoo.ro, eventim.ro 
Concertul Alessandro Safina - Insieme a te la Sala Palatului organizat de Teatrul National de Opereta „Ion Dacian” pe data de 7 martie 2012 la Sala Palatului nu e primul spectacol al lui Safina in Romania, ati mai avut ocazia sa il vedeti live?
 
Un alt concert care s-ar putea sa va intereseze e cel sustinut de Enrico Macias, care va avea loc tot in aceeasi perioada!
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL