CONCERT: Alternosfera, Alexandrina si Gandul Matei @ o noua editie a concertului #dinBasarabia

CONCERT: Alternosfera, Alexandrina si Gandul Matei @ o noua editie a concertului #dinBasarabia
Locatia
Arenele Romane
Adresa
str. Cutitul de Argint, Bucuresti
Descriere

Alternosfera, Alexandrina & band și Gândul Mâței sunt cele trei trupe de peste Prut ce vor evolua la ediția din acest an a Concertului #dinBasarabia, pe 26 martie, la Arenele Romane. Evenimentul este organizat cu sprijinul Institutului Cultural Român și al Institutului “Eudoxiu Hurmuzachi” pentru Românii de Pretutindeni, cu ocazia aniversării a 98 de ani de la Unirea Basarabiei cu Țara (27 martie 1918).

Alexandrina Hristov este o artistă care combină perfect muzica, pictura și poezia. Și-a lansat primul album în aprilie 2009, o colecție de piese noi și vechi, iar cinci ani mai târziu, în 2014, lansează cel de- al doilea album, intitulat “Flori de spin”. Alexandrina are un stil muzical greu de definit, dar care se încadrează între pop acustic, rock contemporan, alternative, jazz și soul, cu elemente inovatoare la nivelul compoziției și versurilor. Pe scenă apare cu o trupă de instrumentiști, o întreagă orchestră pentru a-și putea exprima viziunea muzicală.

Alternosfera este o formaţie de rock alternativ, înfiinţată în decembrie 1998 la Chişinău. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând cinci albume şi un EP. În luna octombrie a anului trecut, Alternosfera a lansat albumul “Haosoleum”, ultima parte a tripticului “Epizodia”, printr-un concert inedit la Arenele Romane din Bucureşti. De asemenea, trupa a primit, pentru al treilea an consecutiv, titlul “Best Romanian Alternative Rock Band 2015”, în urma unui concurs anual organizat de Metalhead.ro. De asemenea, în cadrul aceluiași concurs, “Haosoleum” a fost desemnat “Best Romanian Alternative Album 2015”.

Gândul Mâței este o trupă de rock alternativ din Chişinău, înfiinţată în 1996, ce combină rock-ul melodic, punk, hardcore, blues, post-punk, cu influenţe din folclorul autohton românesc, punând accent pe trompetă. Printre piesele ce i-au consacrat pe cei de la Gândul Mâţei, se numără “La Ciocana”, “Liberty”, “Numai Tu”, “Proba Credinţei”, “Semafor”, “Dragostea Mea” şi “Nae”. În cei 20 de ani de activitate, trupa a lansat cinci albume, ultimul fiind “Generaţia în Blugi”.

Biletele sunt disponibile în rețelele IaBilet, Eventbook și Eventim, cu următoarele preţuri: Normal Circle - 35 lei – Early Bird, primele 200 de bilete, disponibile doar pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet; 45 lei – Presale până pe 25 martie; 55 lei – în ziua evenimentului și la intrare. Golden Circle - 60 lei – până pe 25 martie; 70 lei – în ziua evenimentului și la intrare.

INFO: contact@dinbasarabia.ro

www.dinbasarabia.ro

Accesul publicului se face începând cu ora 19.00.

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1690069374569546/

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL