Concert ANATHEMA la BUCURESTI in Jukebox Venue!

Concert ANATHEMA la BUCURESTI in Jukebox Venue!
Concert
progressive rock
Locatia
Jukebox Venue
Adresa
str. Turturelelor, 11, Bucuresti
Acces
60/100 de lei, 80/120 de lei; 90/135 de lei
Descriere
Anathema sustine un concert exceptional la Jukebox Venue din Bucuresti, in organizarea Phoenix Entertainment. Concertul va avea loc pe 23 septembrie 2012 si face parte din turneul de promovare a albumului Weather Systems lansat la mijlocul lunii aprilie. 
Cantand de fiecare data in Romania  in fata unor sali arhipline, Anathema  revine la Bucuresti pentru un concert ce face parte din turneul de promovare al celui  mai recent album, intitulat “Weather Systems”. Albumul, lansat in data de 16 aprilie 2012, a depasit orice asteptari si este la un alt nivel fata de “We’re here because we’re here” din toate punctele de vedere, de la versuri pana la partea de productie.
 
Anathema a luat nastere in 1990, la Liverpool. Muzica lor nu poate fi incadrata intr-un singur stil muzical, formatia cantand de la Doom Metal pana la rock atmosferic cu influente alternative. Cei prezenti la eveniment vor avea ocazia sa asculte live atat piesele de pe ultimul material discografic, cat si melodiile care au facut trupa celebra. 

Biletele s-au pus in vanzare prin Reteaua Eventim (magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti ), la Sala Palatului si online pe eventim.ro .
 
Biletele au fost deja puse in vanzare si vor costa:
Pana in 15 iunie: 60 de lei (in picioare) si 100 de lei ( cu loc)
15 iunie - 23 septembrie: 80 de lei (in picioare) si 120 de lei ( cu loc)
In ziua concertului: 95 de lei (in picioare) si 135 de lei ( cu loc)
 
Concertul Anathema in Jukebox Venue din Bucuresti, un eveniment organizat de Phoenix Entertainment, are loc asadar pe 23 septembrie 2012!
 
Pana in toamna, vom avea parte de mult rock in vara asta, la Ost Fest 2012 sau la Rock The City, ca idee, puteti gasi si alte evenimente interesante din zona asta in calendarul urban.ro!
 
Ai ascultat noul album Anathema- Weather Systems, cum ti se pare?

1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL