Concert Aniversar IRIS 35 de ani la Arena Nationala! (mutat in Piata Constitutiei)

Concert Aniversar IRIS 35 de ani la Arena Nationala! (mutat in Piata Constitutiei)
Concert
rock
Locatia
Piata Constitutiei
Adresa
Bucuresti
Acces
50/75/100/150 de lei
Descriere

Concertul aniversar IRIS 35 de ani  a fost mutat in Piata Constitutiei si va avea loc tot pe 22 iunie 2012. Iris ar fi trebuit sa deschida seria de super concerte pe care le va gazdui Arena Nationala in aceasta vara iar spectacolul lor se anunta a fi unul cu adevarat deosebit.

UPDATE
 
Concertul aniversar al trupei Iris ce trebuia sa se desfasoare pe Arena Nationala din Bucuresti pe 22 iunie 2012 a fost mutat in Piata Constitutiei. Schimbarea locului de desfasurare a survenit din motive tehnice ce nu tin de artisti sau de organizatorii evenimentului.
Biletele vandute raman valabile.
 
Concertul Aniversar Iris 35 ani va avea loc incepand cu orele 20:00, accesul in locatie fiind permis incepand cu orele 18:00.
 
 
Concertul aniversar IRIS 35 este prima super-productie muzicala pe noua Arena Nationala.
 
IRIS este cel mai iubit grup de muzica rock, din Romania, o legenda vie a muzicii romanesti, care, in cei 35 de ani de cariera muzicala, si-a pastrat fidel publicul, cucerind, pe parcursul timpului, noi si noi fani.
 
"Corabia cu panze", "Cine ma striga in noapte", "Trenul fara nas", "Pe ape", "Strada ta", "Tot zbor", "Somn bizar", "Baby", "Mirage", "De vei pleca", "Sa nu crezi nimic" sau "Iris Maxima" reprezinta doar cateva dintre mega-succesele grupului, de-a lungul anilor.

In primii 35 de ani, grupul IRIS a publicat 16 albume, 3 maxi-single-uri si un DVD/VHS.
 
IRIS a evoluat, pana acum, in fata a peste 9 milioane de oameni, in peste 5.500 de concerte.
Pret/ bilet:
Categoria VIP : 150 lei 
Categoria 1: 100 lei 
Categoria 2: 75 lei 
Categoria 3: 50 lei
 
Accesul in locatie se face incepand cu ora 17:00
Vom reveni in urmatoarea perioada cu alte eventuale detalii legate de concertul aniversar Iris 35 de ani.
 
Ne asteapta cu siguranta un show deosebit, un cadou pentru fanii Iris si in acelasi timp o onoare facuta uneia din cele mai importante trupe din rock-ul romanesc.
 
Ce piese crezi ca ar trebui cei de la Iris sa cante neaparat in cadrul concertului aniversar de 35 de ani care va avea loc in Piata Constitutiei din Bucuresti?

2 comentarii

  • IRIS ar trebui sa cante si vor canta Somn bizar, Pe ape, Trenul fara nas, Madrigal, Ultimul mic dejun al lui Bonn. Va fi cu siguranta o superzi a unui megaeveniment la care nu as vrea sa lipsesc.

  • ultima toamna, un cer pt doi, vis pierdut, baby, floare de iris, somn bizar....ar trebui sa fie nelipsite

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL