Concert Billy Corgan (Smashing Pumpkins) la Arenele Romane

Concert Billy Corgan (Smashing Pumpkins) la Arenele Romane
Locatia
Arenele Romane
Adresa
str. Cutitul de Argint, Bucuresti
Descriere

Marti, 9 iulie 2019, Billy Corgan, solistul Smashing Pumpkins, va concerta in Bucuresti, la Arenele Romane. Showul live va include atat hiturile trupei care l-a consacrat, cat si piese din cariera solo a artistului.Corgan si-a inceput turneul in Europa pe 17 iunie, la Glasgow, in Scotia, dupa care au urmat reprezentatii in Franta, Irlanda sau Italia. Concertul din Romania va fi ultimul din acest turneu solo acustic.

Daca iti place soundul Corgan, ia-ti prietenii si haideti la concertul de la Arenele Romane sa ascultati hituri de la The Smashing Pumpkins, Zwan sau WPC, dar si piese incluse pe albumele solo ale artistului.

Billy Corgan si-a inceput turneul solo in America de Nord in toamna anului 2017. A bifat  pe rand Los Angeles, New York, Chicago sau San Francisco.  Dupa ce mai lansase un album solo in iunie 2005 (TheFutureEmbrace), Corgan a revenit dupa 12 ani cu cel de-al doilea album, Ogilala, lansat in octombrie 2017.

Albumul, produs de Rick Rubin si inregistrat la studiourile Shangri La din Malibu, CA, reda vocea inconfundabila a lui Corgan si o linie melodica domoala, dar bogata cand vine vorba de chitara acustica pian si alte instrumente cu coarde.
 
Infiintata in Chicago, IL in 1988, Smashing Pumpkins a lansat Gish, albumul de debut, in 1991, insa au devenit cunoscuti doi ani mai tarziu, odata cu materialul Siamese Dream, album pentru care au primit 3 Discuri de Platina. Infinite Sadness, albumul lor din 1995, a inregistrat inca si mai mare succes cu 10 discuri de Platina.

Dupa desfiintarea trupei in 2000, Corgan a pus bazele trupei de rock alternativ Zwan inainte de a lansa albumul sau de debut TheFutureEmbrace, apoi, in 2005 a reformat The Smashing Pumpkins.

Cu peste 30 de milioane de albume vandute, premii MTV Video Music si American Music dar si cu doua premii Grammy, trupa ramane una dintre cele mai influente formatii de alternativ din toate timpurile
 
Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro si au urmatoarele preturi:
 
- Presale: 89 lei Cat C, 109 lei Cat B, 139 lei Cat A
- La acces: 100 lei Cat C, 130 lei Cat B, 150 lei Cat A

Cat A - cu loc pe scaun in sectoarele K si E. Include bratara textila cu artistul, poster color si acces in locatie cu 30 de minute inainte
Cat B - fara loc, in fata scenei. Include bratara textila cu artistul
Cat C - cu loc sau fara loc in spatele categoriei B, in Arena
 

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL