Concert Blue Nipple Boy in Alchemia din Bucuresti

Concert Blue Nipple Boy in Alchemia din Bucuresti
Concert
alternative, funk, jazz, bossa nova
Locatia
Alchemia
Adresa
Calea Mosilor, 95, Bucuresti
Acces
15
Pagina evenimentului
Descriere

Blue Nipple Boy canta in Alchemia sambata, pe 11 mai 2013. Ne reintalnim cu acelasi sound alternativ acustic in care vom regasi cele mai neasteptate influente! 

Alchemia are placerea sa va invite sambata 11 mai, incepand cu orele 21,00, in avanpostul din Calea Mosilor 95, la un nou eveniment special – BLUE NIPPLE BOY [live concert].
 
Blue Nipple Boy inseamna un sound acustic alternativ transpus intr-un ambalaj fresh si completat cu o doza mare de energie si culoare. Concertele trupei sunt foarte dinamice si se caracterizeaza printr-o calatorie prin multe stiluri muzicale, de la indie, alternative, pana la bossa nova si reggae.
 
De la aparitie si pana in prezent, Blue Nipple Boy s-au remarcat prin mai multe single-uri in heavy rotation-ul Radio Guerrilla si a altor radiouri din Romania, piesele lor ajungand chiar si pe radiouri din Franta, Danemarca sau USA. Piesa Bear Comes Naked a fost inclusa pe compilatia internationala Music Alliance Pact (Mai 2011), trupa fiind prezentata in celebra publicatie The Guardian. 
 
B’Eestfest, Sala Palatului, Plai Festival Timisoara, Arenele Romane, Peninsula Felsziget Festival (2011), Street Heroes Festival, Guerrilive Radio Session sunt doar cateva dintre festivalurile si concertele in care au fost invitati. Cea mai mare aparitie live de pana acum a fost la SZIGET FESTIVAL 2012 in Ungaria, aparitie in urma careia au fost inclusi de Virgin.com in "SZIGET 2012 - top 5 startling new discoveries".

Au fost invitati in Apropo TV sezonul 2013 si au aparut de mai multe ori la MTV Romania, 1 Music Channel, UTV, Antena 1, Antena 2, TVR, UTV, Europa FM. S-a scris despre ei in Sunete, Elle, DOR (Decat O Revista), Arte si Meserii, Tabu, BeWhere si numeroase alte publicatii.
 
Cel mai nou single al trupei este Musa Nana, o combinatie exotica de reggae, jungle, acustic, lansat pe 19 aprilie 2013 in Bucuresti – http://www.youtube.com/watch?v=yFt2nxLuQg4
 
Pentru concertul de sambata din Alchemia, codul serii lansat de baietii este: “blue energy in full alchemy night”.
 
www.facebook.com/WeAreBNB
www.youtube.com/BNBofficialTV
https://www.facebook.com/alchemiagallery
Ora: 21,00
Acces: 15 lei
 
Concert Blue Nipple Boy in Alchemia din Bucuresti, sambata, pe 11 mai 2013! 
 
Blue Nipple Boy sunt o cunostinta mai veche de-a noastra, asa ca va propun sa revedem Musa Nana, coverul facut piesei HOT sau videoclipul Salta Montes!
 
Te numeri printre fanii BNB?
 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL