Concert BMB - Tribut Bon Jovi in Hard Rock Cafe

Concert BMB - Tribut Bon Jovi in Hard Rock Cafe
Concert
rock
Locatia
Hard Rock Cafe
Adresa
Kiseleff, 32, Bucuresti
Acces
40 de lei
Pagina evenimentului
Descriere

Concert BMB in Hard Rock Cafe, o incursiune in muzica lui Bon Jovi in cadrul unui eveniment tribut, pe 26 noiembrie 2011, la Bucuresti, pe malul lacului Herastrau. 

It’s My Life”, “Always” sau “Bed of Roses” cantate impecabil, rafale solo la fel de spectaculoase ca cele executate de insusi Richie Sambora si ceva din aerul de sex-simbol al lui Jon Bon Jovi – trupa italiana B.M.B. aduce un tribut regilor rock-ului american intr-un show “heavy-riffs-and-tons-of-drums” care va avea loc pe 26 noiembrie, de la ora 22.30, la Hard Rock Cafe.
 
Asemanarea perfecta cu starurile din New Jersey le-a adus italienilor B.M.B un statut special in comunitatile fanilor Bon Jovi. “Sunt atat de buni incat uneori uiti ca nu esti în fata originalului”, au admis si cei mai fanatici dintre admiratorii veritabilului Bon Jovi, in zeci de mesaje de adeziune scrise pe forumurile dedicate. Dupa ce au fost primiti cu aplauze in cluburile din Italia, italienii B.M.B aduc la Bucuresti un show energic in cel mai clasic stil rock american.

 
Biletele sunt disponibile la Hard Rock Cafe la pretul de 40 de lei.
 
Concertul BMB - Tribut Bon Jovi va avea loc in Hard Rock Cafe sambata, 26 noiembrie 2011. In aceasta vara, am avut ocazia sa il vedem si pe Bon Jovi la Bucuresti in concert. Va amintiti cum a fost?

2 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL