Concert Bosquito si Ovidiu Lipan Tandarica la Hard Rock Cafe

Concert Bosquito si Ovidiu Lipan Tandarica la Hard Rock Cafe
Concert
rock
Locatia
Hard Rock Cafe
Adresa
Sos. Kiseleff, 32, Bucuresti
Acces
35 de lei
Pagina evenimentului
Descriere
Hard Rock Cafe din Bucuresti pregateste un concert Bosquito cu participarea extraordinara a lui Ovidiu Lipan Tandarica, o propunere mai mult decat interesanta. Evenimentul va avea loc joi, 19 aprilie!
Pentru prima data pe aceeasi scena, Bosquito si Ovidiu Lipan Tandarica te asteapta joi, 19 aprilie, de la ora 21:00 la Hard Rock Cafe sa asisti la cel mai indraznet proiect muzical al anului!
 
Vino sa ii vezi in premiera pe regele tobelor din Romania si promotorii rock-ului latin intr-o fuziune muzicala fara precedent! Vei asista la un concert exploziv si un playlist surprinzator. 

Biletele se gasesc online pe www.bilete.ro si la Hard Rock Cafe.
 
Bosquito si Ovidiu Lipan Tandarica pregatesc la Hard Rock Cafe din Bucuresti un concert special in care acordurile rock latino vor beneficia de experienta unei legende a muzicii romanesti, Ovidiu Lipan Tandarica. Concertul are loc pe 19 aprilie 2012. 
 
O saptamana mai tarziu va fi randul celor de la Pasarea Colibri sa poposeasca in Hard Rock Cafe
 
Pana atunci va propun sa revedem un interviu interesant cu Radu Almasan
 
Cum ti se pare noua directie in care merg cei de la Bosquito, dar piesa/videoclipul cand Ingerii Pleaca?

1 comentariu

  • 1. Geta Ionita in 23.08.2012 /10:31

    imi place mult vocea lui Radu Almasan,imi place stilul rokului latin pe care il promoveaza trupa si preocuparea lui pentru temele religioase pe care le include in versuri(raiul-iadul,ingerul-diavolul etc).Bravo pentru ca a revenit, e pacat sa nu ascultam mai des asa o voce si sa nu ii simtim prezenta mai des in concerte , pe televizor.Copiii nostrii trebuie sa invete sa asculte si o muzica buna.Felicitari pentru album si sa va faceti simtita prezenta, va rugam....!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL