CONCERT: Dublul concert de lansare byron si Lucia se muta in Beraria H

CONCERT: Dublul concert de lansare byron si Lucia se muta in Beraria H
Locatia
Beraria H
Adresa
Str. Kiseleff 32, Parc Herastrau Bucuresti
Descriere

Update: Din motive independente de vointa trupei si a clubului, si in ciuda tuturor eforturilor organizatorice depuse, concertul de lansare la Bucuresti a albumelor byron – Eternal Return si Lucia – Silence nu va mai putea avea loc pe data de 13 noiembrie in Fratelli Studios in conditiile anuntate initial. Concertul, care isi va pastra caracterul umanitar, va fi mutat astfel pe data de 29 noiembrie in Beraria H, iar intrarea publicului va fi libera.

Ca urmare a tragediei petrecute în clubul Colectiv din București, concertul ce urma să marcheze lansarea noilor albume de studio byron și Lucia se va ține in data de 13 noiembrie, locul de desfășurare (Fratelli Studios, str. Glodeni nr. 1-3) și ora (21:00) rămânând neschimbate. Banii încasați din vânzarea biletelor vor fi direcționați către victimele incendiului și familiile acestora prin Fundația Estuar, www.estuar.org.

 

Event FB – http://on.fb.me/1N8rivT

„Ziua de 30 octombrie rămâne o rană deschisă pentru noi toți. În aceste momente dureroase nu ne simțim capabili să susținem concertul de lansare de la București așa cum a fost plănuit inițial, în data de 6 noiembrie. Printre cei plecați dintre noi se află prieteni, colegi, colaboratori, iar gândurile noastre sunt alături de familiile și apropiații lor, cât și de cei care în continuare luptă pentru viață și se recuperează pe paturile de spital. Dincolo de modalitățile evidente - donare de sânge, sprijin moral și financiar - ne simțim obligați să fim alături de cei afectați, așa cum ne pricepem cel mai bine: prin muzică. Acum, mai mult decât oricând, simțim că trebuie să ne reafirmăm credința în ceea ce facem.” – byron

www.byronmusic.ro

byron:

Dan Byron – voce, chitara, flaut

6fingers – clape, chitara, voce

Laszlo Demeter – bass

Dan Georgescu – tobe

http://fb.com/byronmusic

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL