Concert Celelalte Cuvinte in Chaos Venue

Concert Celelalte Cuvinte in Chaos Venue
Concert
rock
Locatia
Chaos Venue
Adresa
str. Turturelelor, 11, Bucuresti
Acces
TBA
Descriere

Celelalte Cuvinte sustin un concert aniversar in Chaos Venue din Bucuresti! Evenimentul organizat de Phoenix Entertainment va avea loc vineri, pe 14 decembrie 2012. 

Phoenix Entertainment ne pregateste o surpriza pentru finalul acestui an: un concert aniversar Celelalte Cuvinte, vineri, 14 decembrie, in Chaos Venue.
 
In urma cu mai bine de trei decenii, se infatisa  publicului, la Casa de Cultura a Studentilor din Timisoara, o tanara formatie inzestrata cu pasiunea pentru muzica de calitate. Celelalte Cuvinte vor celebra traiectoria lor ce numara mai bine de trei decenii printr-un spectacol extraordinar, asa cum ne-a obisnuit. 
 
Dupa prestatiile live din Arad si Timisoara, Phoenix Entertainment va aduce Celelalte Cuvinte si pe scena bucuresteana, unde sunt asteptati de o multime de fani fideli si entuziasti. Iarba prin par, Daca vrei, Armaghedon, Zmeie si fabuloasa lucrare rock Oglinda vor putea fi ascultate in Chaos Venue pe 14 decembrie.
Profunzimea lirica inconfundabila si virtuozitatea instrumentala sunt caracteristicile principale ale formatiei care si-a dovedit valoarea prin live-urile incredibile, longevitate si constanta muzicala.

Celelalte Cuvinte inseamna Calin Pop (voce, chitara), Marcel Breazu (chitara bas), Leontin Iovan (tobe), Tiberiu Pop (claviaturi) si Ovidiu Rosu (sunet).
 
Biletele pentru concertul Celelalte Cuvinte de la Bucuresti se vor pune in vanzare prin reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si pe eventim.ro.
 
Concert Celelalte Cuvinte in Chaos Venue din Bucuresti, vineri, pe 14 decembrie, un eveniment Phoenix Entertainment! 
 
Pana atunci ne mai intalnim cu Celelalte Cuvinte la Timisoara si Arad!
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL