Concert Chris Norman la Bucuresti si Cluj Napoca

Concert Chris Norman la Bucuresti si Cluj Napoca
Concert
pop, rock
Acces
80-250 de lei; 47-198 de lei
Descriere

Chris Norman sustine doua concerte in Romania, in Bucuresti la Sala Palatului si la Cluj Napoca la Sala Sporturilor Horia Demian. Living Next Door to Alice sau Stumblin’In sunt doar doua din piesele pe care vom avea ocazia sa le ascultam live, in interpretarea lui Chris Norman ce urmeaza sa fie insotit de o trupa de muzicieni germani. 

Duminica, 13 octombrie 2013, Chris Norman, vocea hiturilor Living Next Door to Alice, Stumblin’In si Midnight Lady, revine in Romania printr-un concert la Sala Palatului in Bucuresti, urmand ca pe 15 octombrie sa concerteze la Cluj-Napoca. Artistul britanic va fi acompaniat de un ansamblu de muzicieni germani.
 
Crescut intr-o familie de artisti, Chris Norman a ajuns pentru prima data pe scena la trei ani, iar la sapte ani a primit prima chitara. in scoala generala din orasul natal Bradford i-a cunoscut viitorii membrii Smokie: Alan Silson si Terry Uttley. Adolescentii au inceput sa cante influentati de The Beatles, The Rolling Stones si Bob Dylan. 
 
Trupa a evoluat sub diverse nume, pana cand in 1974 s-au numit Smokie lansandu-si primul album, Pass It Around, in 1975. La scurt timp a urmat celebrul single Living Next Door to Alice, iar in 1978 Chris Norman s-a afirmat si in afara grupului alaturi de Suzi Quatro prin hitul Stumblin’ In.
 
Turneele lungi si dorul de casa l-au convins in 1980 sa petreaca mai mult timp alaturi de familie si in studio unde a compus piese pentru diferiți artisti. Cinci ani mai târziu, relua colaborarea cu Smokie pentru un turneu in Germania si Australia, pentru ca in 1986 sa dea lovitura ca interpret solo cu Midnight Lady, piesa care a dominat topurile europene, fiind numarul 1 in Germania timp de sase saptamani. 

Au urmat si alte melodii de succes, cum ar fi Some Hearts Are Diamonds, No Arms Can Ever Hold You, Broken Heroes, Sarah, Baby I Miss You. in anii care au urmat a continuat turneele, in paralel cu munca in studio. in ultimii ani a lansat mai multe albume solo care s-au bucurat de succes la public si critici: Handmade (2003), Break Away (2004), Million Miles (2006), Coming Home (2006), Close Up (2007), Time Traveller (2011).
 
Bilete si informatii: 
- Pentru Sala Palatului – Bucuresti, biletele costa intre 80 si 250 lei si sunt disponibile in reteaua Eventim si la Sala Palatului. Evenimentul este organizat de Cavalleria Events.
 
- Pentru Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca, biletele costa intre 47 si 198 lei si sunt disponibile la birourile Diesel Club (P-ta Unirii 10), Polus Center (Diesel Cafe), Iulius Mall (Cartureşti), in reţeaua Eventim şi on-line, pe http://www.dieselclub.ro, facebook.com/DieselEventsRo, eventim.ro, bilete.ro, myticket.ro. Evenimentul este organizat de DIESEL EVENTS. 
 
Chris Norman in concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 13 octombrie 2013 si la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj Napoca pe 15 octombrie 2013.
 
 
Pana atunci insa va propun sa vedem care sunt festivalurile verii 2013
 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL