CONCERT: Concert TAXI @ Hard Rock Cafe

CONCERT: Concert TAXI @ Hard Rock Cafe
Locatia
Hard Rock Cafe
Adresa
Sos. Kiseleff, 32, Bucuresti
Descriere

Joi, 19 ianuarie de la ora 21:30, te invitam la Hard Rock Cafe la un concert exceptional sustinut de trupa Taxi!

Prinde-ţi centura de siguranţă şi aliniază-te la startul unei curse printre hituri - “Jumătatea mea”, “Cele două cuvinte”, “Eşti iubibilă” şi multe alte piese celebre, pline de umor şi ironie, marca Dan Teodorescu!

În al 19-lea an de activitate al trupei TAXI, aceasta are în portofoliu peste o mie de concerte, o prezenţă la Eurovision, opt albume, multe clipuri şi nenumărate hituri. Liniile melodice revigorante şi versurile imprevizibile, romantice și/sau ironice, transformă orice recital al trupei într-o experienţă memorabilă, de la care pleci cu fruntea descreţită şi cu refrenele pe buze.

Vino la evenimentul TAXI din Hard Rock Cafe, de la ora 21.30, pentru a cânta hit după hit şi a te bucura de reîntâlnirea cu una din trupele tale preferate, într-o atmosferă unică!

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.rowww.iabilet.ro si în reţeaua fizică de 1800 de puncte www.iabilet.ro/retea precum si in ziua concertului la intrare dar si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Biletele au următoarele preţuri:

- VIP: 90 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)

- Acces General: 60 de lei, cu loc la masa in sala

- Fara loc: 60 de lei

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL