Concert Dark Tranquillity si Tudor Turcu la Bucuresti (program)

Concert Dark Tranquillity si Tudor Turcu la Bucuresti (program)
Concert
death metal melodic
Locatia
Arenele Romane
Adresa
str. Cutitul de Argint, Bucuresti
Acces
75/ 85 de lei
Descriere

Dark Tranquillity in concert la Arenele Romane din Bucuresti, pe 3 mai 2013! Evenimentul este organizat de Phoenix Entertainment si face parte din turneul de prezentare a albumului Construct, pe care trupa suedeza il va lansa in luna mai a acestui an! 

Phoenix Entertainment are deosebita placere de a anunta un concert extraordinar al celebrei formatii Dark Tranquillity pe data de 3 mai la Arenele Romane.
 
Suedezii vor lansa in luna mai a acestui an albumul „Construct” si au ales sa-l dezvaluie si publicului roman printr-un spectacol incendiar.
 

Program si reguli de acces Dark Tranquillity

Maine, 3 mai 2013, Dark Tranquillity va reveni în țara noastră pentru un concert extraordinar la Arenele Romane.

Înaintea intrării pe scenă a suedezilor, Tudor Turcu feat. eyeSEEred vor încălzi atmosfera si vor invita spectatorii la un headbanging pe cinste.

Evenimentul se va desfăsura dupa următorul program:

Open Doors - 19:00

Tudor Turcu feat. eyeSEEred - 21:00 -21:45

Change-over – 21:45- 22:00

Dark Tranquillity - 22:00

Este interzis accesul în locație cu:

- mancare si băutură din exterior (inclusiv apă)

- droguri - arme - obiecte contondente - aparate foto profesionale si semi-profesionale - camere de filmat - umbrele - recipiente de plastic.

Reamintim fanilor că astăzi este ultima zi in care îsi pot achiziționa bilete la 75 de lei, maine fiind disponibile numai la prețul de 85 de lei.

Biletele se găsesc în rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone si Domo, librăriile Humanitas si Cărturesti si online, pe www.eventim.ro.

 
 
UPDATE! 
Tudor Turcu feat. eyeSEEred in deschidere la Dark Tranquillity
 
Castigatorul X-factor Romania 2012, Tudor Turcu, va canta in deschiderea concertului Dark Tranquillity de la Bucuresti, alaturi de trupa eyeSEEred.
 
Tudor Turcu a cochetat cu muzica, indeosebi cu muzica metal, dintotdeauna, insa a dobandit notorietatea odata cu participarea la X-factor. in cadrul concursului difuzat de Antena 1, Tudor a surprins juriul si telespectatorii cu interpretarea sa cu care a dorit sa promoveze muzica rock, inserand in prestaţiile sale pasaje de growl, specifice death metalului. Curajul si daruirea i-au adus marele premiu, dar si simpatia publicului si celebritatea pe care le merita din plin. 
 
in 2013, Tudor se intoarce la vechea sa pasiune: melodic death metalul, revenind in trupa eyeSEEred din care a facut parte inca de la inceputul anilor 2000. Stilul trupei este influenţat de nume mari ale muzicii metal precum Arch Enemy, In Flames, Opeth si, bineinteles, Dark Tranquillity. Puteti asculta piesa “Nothing in between”, accesand linkul: 
 
 
 
 
Dark Tranquillity este una dintre cele mai respectate trupe ai subgenului death metal melodic, fiind printre marii promotori ai scenei suedeze de la Gothenburg. In timp ce Norvegia era renumita pentru scena black metal, Suedia a urmat alta cale si a dat nastere unor trupe etalon pentru genul death metal. Inca de la inceputurile scenei de la Gothenburg, Dark Tranquillity s-a evidentiat si a condus plutonul celor mai reprezentative trupe timp de mai bine de 20 de ani.

Formatia se poate lauda cu noua albume de studio,  primul dintre ele, „Skydancer”, datand din 1989. Din America pana in India, Dark Tranquillity a impresionat sute de mii de fani prin spectacolul lor, o combinaţie magnifica intre agresivitate si melodicitate, la care se adauga o energie debordanta si o comunicare excelenta cu publicul.
 
Dark Tranquillity la Bucuresti: un eveniment de excepţie care nu trebuie ratat sub nicio forma.
 
Accesul publicului va fi posibil incepand cu ora 19:00, iar concertul este programat sa inceapa la 21:00.
Biletele sunt disponibile la preţul de 75 de lei (pana la data de 2 mai) si 85 de lei (in ziua concertului) , prin reteaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone si Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online, pe www.eventim.ro.
 
Dark Tranquillity si Tudor Turcu alaturi de eyeSEEred in concert la Bucuresti, la Arenele Romane, pe 3 mai 2013. 
 
Cu Dark Tranquillity ne-am mai intalnit si la Sibiu, acolo unde anul acesta Within Temptation e una din trupele invitate la Artmania 2013. 

1 comentariu

  • Racnesti ca un porc care este injunghiat cu noua ta piesa,stilul asta te va duce acasa la Medias unde o sa canti la 15 rockeri drogati care-ti vor fura tigarile din buzunar.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL