Concert de Craciun cu Stefan Banica la Sala Palatului

Concert de Craciun cu Stefan Banica la Sala Palatului
Concert
cantece de craciun
Locatia
Sala Palatului
Adresa
str. Ion Campineanu, 28, Bucuresti
Acces
60. 150, 200 de lei
Descriere

O Noapte de Craciun cu Stefan Banica, e titlul Concertului de Craciun pe care il pregateste in 2012 indragitul artist. Va fi si anul acesta o serie de mai multe concerte, au fost anuntate trei deja, pe 13, 14 si 15 decembrie 2012. 

Dupa ce biletele pentru primele doua concerte “O noapte de Craciun cu Stefan Banica”, programate pentru 13 si 14 decembrie, au sunt epuizate, in urma nenumaratelor cereri care au venit din partea publicului, a fost suplimentat numarul concertelor si, astfel, s-au pus in vanzare biletele pentru cel de-al treilea spectacol din seria concertelor extraordinare de Craciun Stefan Banica, pentru data de 15 decembrie, ora 19:30, la Sala Palatului.
 
Intra in atmosfera magica a Craciunului alaturi de Stefan Banica! Vino impreuna cu cei dragi la concertele sale extraordinare de Craciun din acest an si vei petrece “O noapte de Craciun cu Stefan Banica”, pe care n-o vei uita!
 
Concertele Extraordinare de Craciun, marca Stefan Banica, reprezinta de peste un deceniu un mod traditional de intrare in perioada sarbatorilor de iarna.
 
Pentru al 11-lea an consecutiv, Stefan Banica va invita la un spectacol de referinta din lumea showbiz-ului romanesc, una dintre cele mai complexe productii de gen din Romania.

A sustinut 44 de concerte de Craciun la Sala Palatului, din 2002 pana in prezent, cu peste 220.000 de spectatori doar la concertele sale traditionale de Craciun, stabilind adevarate recorduri pentru Romania.
 
“Va astept, ca de obicei, sa petrecem o seara de neuitat si sa ne incarcam bateriile pentru inca un an de zile. Spectacolul se numeste “O noapte de Craciun cu Stefan Banica”, titlu inspirat de cel mai nou cantec al meu de Craciun, “Noaptea de Craciun”, care va aparea ca bonus track pe albumul “Altceva”, album ce va fi lansat pe piata in luna octombrie. In concertul de Craciun vor fi momente inedite, mai ales datorita invitatilor-surpriza ce vor fi pe scena alaturi de mine. Va astept cu toata dragostea in decembrie la Sala Palatului!” – Stefan Banica
 
La concertele de Craciun cu Stefan Banica din luna decembrie veti putea asculta, pe langa hiturile binecunoscute, semnate Stefan Banica, si cantece de pe noul album, “Altceva”.
 
In acest an, afisul concertului de Craciun aduce o noutate in plus, pentru a facilita accesul publicului la concertul de Craciun, dar si pentru a putea precomanda, in premiera, noul album “Altceva”. Astfel, in partea stanga, jos, a afisului veti descoperi un QR Code, care, scanat cu un smartphone, va va conduce direct catre 2 posibilitati: comanda bilet concert de Craciun 2012 si precomanda noul album Stefan Banica – “Altceva”. Precomandand noul album “Altceva”, veti face parte dintre primii care, imediat dupa lansare, veti putea asculta noile cantece semnate Stefan Banica.
 
Biletele costa 60, 150 sau 200 de lei si se gasesc la Sala Palatului, librariile Adevarul, Mihai Eminescu, Humanitas, Carturesti, magazinul Unirii (parter), Statia de metrou Unirii 1, magazinele Diverta, Orange, Vodafone, Domo, Germanos, oficiile Postei Romane semnalizate bilete.ro si online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro , www.myticket.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.eventim.ro.
Pe 13, 14 si 15 decembrie 2012, ora 19:30, la Sala Palatului din Bucuresti, va avea loc unul din cele mai asteptate spectacole ale lunii decembrie: “O noapte de Craciun cu Stefan Banica”.
 
Pana atunci va propun sa revedem doua videoclipuri, Ce e dragostea si  Nu e prea tarziu.
 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL