Concert Directia 5 in Hard Rock Cafe din Bucuresti!

Concert Directia 5 in Hard Rock Cafe din Bucuresti!
Concert
pop, rock
Locatia
Hard Rock Cafe
Adresa
Sos. Kiseleff, 32, Bucuresti
Acces
60/80, 70/90 de lei
Descriere

Concert Directia 5 in cadrul seriei Bestmusic: Jack Daniels Love Story in Hard Rock Cafe, va fi o seara in care ascultam multe povesti de dragoste, sau aceaasi poveste spusa in mai multe moduri. 

Jack Daniel's Studio No. 7 si Sprint Media prezinta joi, 15 noiembrie, la Hard Rock Cafe, incepand cu ora 21:00, un concert 100% live sustinut de Directia 5. Longeviva trupa pregateste o poveste de iubire spusa prin versurile care leaga fiecare piesa si care, astfel, da o structura unica si plina de sensibilitate intregului spectacol.
 
Directia 5 sunt un adevarat nume pe piata muzicala din Romania, cu o activitate de 21 ani, o adevarata performanta pentru o formatie romaneasca.

Vino sa asculti cele mai noi piese de pe cel mai recent album al lor, “Electric Love Story”, dar si si alte hit-uri cu care Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan si Marius Keseri au cucerit topurile muzicale autohtone in cadrul evenimentului “Bestmusic cu Directia 5”. Adu-ti si prietenii, iar noi iti facem cinste cu o distractie de zile mari, joi seara, in Hard Rock Café.
 
Biletele la concert se gasesc online, pe www.iabilet.ro si www.bestmusic.ro sau prin intermediul aplicatiei de mobil Cinemagia, cat si direct de la Hard Rock Café pana in ziua concertului .
 
Pretul biletelor este urmatorul:
- Online, pe www.iabilet.ro  si pe www.bestmusic.ro  : 60 lei - bilet cu loc la masa sau 80 lei - bilet VIP, cu loc la masa in fata scenei. Da ! Pe online e mai ieftin ! 
- La Hard Rock Café sau la concertul Voltaj de joi, 8 noiembrie: 70 lei - bilet cu loc la masa sau 90 lei - bilet VIP;
 
Accesul la eveniment este permis numai persoanelor peste 18 ani. 
Pentru biletele in format electronic de pe www.iabilet.ro sau www.bestmusic.ro se plateste online cu cardul sau via Paypal. Se pot comanda de la unul pana la 20 de bilete. Biletul printat sau e-mailul de confirmare primit pe telefonul mobil se prezinta la intrare, in seara concertului.
Bestmusic cu Directia 5: Jack Daniels Love Story in Hard Rock Cafe, o seara in care avem ocazia sa ascultam cele mai frumoase piese de dragoste ale trupei!
 
Daca nu i-ati vazut pe baieti in concertul de la Sala Palatului, iata ca aveti o noua ocazie. Pana atunci va propun sa revedem videoclipul Ce mai faci si cel mai recent interviu cu Directia 5! 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL