Concert Emanuel Mirea Band @ Club Vault

Concert Emanuel Mirea Band @ Club Vault
Locatia
Club Vault
Adresa
Calea Floreasca 111-113 Bucuresti
Descriere

Prima data pe scena Vault, Emanuel Mirea Band promite ca show-ul de sambata seara, 4 aprilie, se incadreaza la categoria petrecerilor frumoase din Floreasca!

Proiectul Emanuel Mirea Band a luat nastere la initiativa lui Emanuel Mirea si la sfarsitul anului 2010 si include cover-uri, dar si melodii proprii Stigma si Emanuel Mirea.

La sfarsitul anului 2007, Emanuel este admis la una dintre cele mai prestigioase scoli de “sound design” din lume, la Vancouver (Canada). Intors in tara, acesta se intoarce la prima sa iubire, muzica, si infiinteaza proiectul ce ii va purta numele.

Trupa isi propune sa ofere o noua instrumentatie, o noua clasa si o noua energie, adaptata pentru club, celor mai cunoscute melodii cantate de artisti nationali si internationali.

La concertele Emanuel Mirea Band vei simti o energie cu totul noua, o rezonanta incredibila pe cele mai alese ritmuri si o vibratie ce te va tine aproape de scena toata noaptea!

Ne-am obisnuit cu voi, oameni frumosi si de calitate, amatori de muzica live provocatoare, drinks`uri all night long si fun cat cuprinde!

Pentru rezervari nr. de telefon este: 0725 782 858!

Be here with us!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL