Concert E.M.I.L. si Mira Cook in Panic!

Concert E.M.I.L. si Mira Cook in Panic!
Petrecere
punk, rock
Locatia
Panic! Club
Adresa
Academiei, 19 Bucuresti
Acces
20 de lei
Pagina evenimentului
Descriere

E.M.I.L. si Mira Cook vin in Panic! si promit o seara cat se poate de punkereasca! E primul concert E.M.I.L. din 2013, un an special in care trupa face 10 ani. Mira e si dansatoare, dar pe 16 martie o sa ne cante folk si country cu influente europene. 

E.M.I.L. - live in Panic!
Opening act: Mira Cook (U.S.A)
 
Sambata, 16 martie, ne vom panica impreuna cu E.M.I.L. si Mira, in Panic Club. Asta pentru ca pana atunci vom fi scapat de martisoare, fundite, cadouri si flori si va veti dezlantui cu totii la “cea mai seara punkereasca” din istoria Panic-ului. Unde mai pui si ca e primul concert al baietilor de la E.M.I.L. pe 2013, asa ca se va lasa sigur cu mult rom si vanilie.
 
Bomba” va fi detonata dupa ora 22:00, printr-un potpourri de punk si rock alternativ, condimentat cu ceva miscare si basuri tremuratoare, in stilul caracteristic al baietilor. “Supradoza de vise” va va lua pe nepregatite, odata cu toate cele “1000 de dorinte” care vor face crowd surfing pe deasupra capetelor voastre.
 
Pentru a pastra suspansul revederii cu E.M.I.L., Mira va incalzi atmosfera pe 16 martie. 

Fanii E.M.I.L. stiu ca trupa implineste 10 ani de la primul “Cocktail Verde” pe care l-au baut impreuna, dar partizanii adevarati stiu ca acestui baiat E.M.I.L. nu ii place sa faca tamtam pe lucruri deja evidente. Asa ca, zice baiatu', sa ne concentram pe lucrurile care vor urma de acum inainte. 
 
"Living the good life provided by punk!"
www.facebook.com/pages/EMIL/18717859966

Mira Cook (U.S.A.)
 
Seara de 16 martie se deschide cu show-ul Mirei Cook, artista americana este cunoscuta in New York atat ca muzician, cat si pentru cariera sa de dansatoare.
 
Originara din Austin,Texas, Mira a studiat pianul clasic si s-a lasat influentata in compozitiile sale de muzica folk, country si temele est-europene.
 
Albumele "Signs" (2010) si "Broken Bones" (2012) lansate sub labelul Aquarius Records aveau sa consolideze imaginea Mirei Cook in lumea muzicii la nivel international. In 2013 artista americana va concerta in Europa si va participa la diverse spectacole de dans contemporan, turneul aducand-o si la Bucuresti la mijlocul lunii martie.

www.miracook.com
 
Cook has really mastered the use of repetition as means to create a trance inducing aura in her songs, and then her beautiful and mesmerizing voice and poignant lyrics just seal the deal. Stunning!" - www.aquariusrecords.org
 
Music videos:
vimeo.com/44532976
vimeo.com/44423846
vimeo.com/45455988
 
Intrare:20 lei
Concert E.M.I.L. si Mira Cook, o noua seara cu muzica live in Panic!, sambata, pe 16 martie 2013!
 
Un alt eveniment interesant va fi si concertul The Asteroids Galaxy Tour! 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL