Concert E.M.I.L. si Tep Zepi in club Fabrica

Concert E.M.I.L. si Tep Zepi in club Fabrica
Concert
Locatia
Club Fabrica
Adresa
str. 11 iunie, 50, Bucuresti
Acces
20 de lei
Pagina evenimentului
Descriere

E.M.I.L. si Tep Zepi vor sustine un concert in Club Fabrica din Bucuresti. va fi ultimul show live pentru o perioada, baietii urmand sa se retraga in studio pentru a pregati albumul din 2013. In deschidere ii mai vedem si pe liceeni de la ArtTour.

Un liceu la curtea Regelui ArtTour 
O trupa de punkeri liceeni face warm-up pentru E.M.I.L.
E.M.I.L. sustine punk-ul romanesc, faza pe liceu
Vinerea asta, 2 noiembrie, ora 21:00, E.M.I.L. va concerta din nou pe scena clubului Fabrica (str. 11 Iunie nr. 50). Acesta va fi ultimul prilej cu care veti putea executa manevre de stage diving, crowd surfing si beer snorkeling impreuna cu E.M.I.L., inainte ca acestia sa se retraga la depouri studiouri pentru lucrul la albumul din 2013.
 
In deschidere vor cinta cei de la Tep Zepi, iar in deschiderea deschiderii, organizatorii v-au pregatit o surpriza: trupa de punkeri de liceu ArtTour, din Brasov. Stim, n-ati mai auzit de ei pina acum. insa va asiguram ca “juniorii” suna neasteptat de bine. Nu va uitati ca au 17 ani si nume de agentie de turism.

Da’ de ce. Cu prilejul acestui concert de la Fabrica, baietii de la E.M.I.L. au vrut sa dea ocazia unei trupe tinere sa se afirme alaturi de ei, pe scena, la sectiunea warm-up. Cistigatorii au fost alesi in urma unui concurs desfasurat in luna octombrie, pe social media: Facebook, respectiv YouTube.
 
Cei de la E.M.I.L. considera ca trupele formate pe bancile scolii trebuie incurajate sa se tina de muzica si dupa terminarea liceului, care de cele mai multe ori coincide cu spargerea “gastii”. Asta le va garanta sanse mai mari de succes pe scena.
 
Mecanismul de participare si selectionare a fost urmatorul: 
- trupele respective sa fie formate exclusiv din elevi inca la liceu; 
- acestia vor inregistra prin orice mijloace (in sala de repetitii sau chiar si cu telefonul) o melodie proprie;
- melodie pe care o vor uploada undeva (YouTube, Vimeo etc.); 
- de aici o vor Share-ui pe pagina de Facebook a evenimentului de la Fabrica. 
- postarea cu cele mai multe voturi are ocazia vineri, 2 noiembrie, sa faca Warm-Up pentru E.M.I.L. la Fabrica.
 
Cine sint ArtTour. Cine sa fie, fericitii cistigatori care vor face incalzirea - ca doar ati vazut ce frig s-a facut afara! - publicului pentru E.M.I.L. Ce, e putin lucru? Niste elevi de liceu - asa cum suna prima conditie - care cinta impreuna de numai doua luni. Cum s-au gasit? Pai, sa-i ascultam pe ei:
 
Totul s-a intimplat la un concert unde ne-a placut atmosfera. Am zis ca trebuie sa ne facem si noi o trupa neaparat. Asta era prin martie 2012. in aprilie am inceput sa cintam, trupa avind doar 3 membri: doi chitaristi si un tobar. Nu gaseam basist si nici solist, asa ca am cintat citeva luni fara. in septembrie ni s-a alaturat si Florin, solistul trupei, si tot cam atunci l-am gasit si pe basist. 

Influenta noastra vine in mare parte de la Blink 182, dar si de la alte trupe cu acelasi sound. incercam sa abordam un punk, asa credem noi, dar in realitate e un pop-punk cu influente. Avem citeva piese, incercam sa le finalizam, dar din pacate din lipsa timpului. Unii dintre noi dau bac-ul anul acesta si nu prea putem repeta foarte des. Avem doar doua piese proprii, finalizate, si altele la care mai incercam sa lucram. De demo nu prea se pune problema. Repetam impreuna doar de doua luni, unde ne intilnim de maxim doua ori pe saptamina. Deci nu prea am avut timp sa facem ceva extraordinar. Ne-am filmat doar pentru concurs, atit... unde chiar nu am crezut ca o sa cistigam.
 
Componenta lui ArtTour (ca si in cazul E.M.I.L., nu avem nici un Artur):
 
Vlad - tobe
Catalin - bas
Cristi - chitara
Bogdan - chitara
Florin - voce
 
Componenta lui E.M.I.L.:
 
Sorin Badulescu - voce
Gabi Georgescu - chitara
Andrei Stoianovici - chitara
Barbu Niculae - bas
Eugen Imecs "Piti" - tobe
Concert E.M.I.L. si Tep Zepi in club Fabrica din Bucuresti, vineri, pe 2 noiembrie 2012, o seara in care vor debuta si liceenii de la Artour!
 
In perioada aceasta Vita de Vie sunt intr-un turneu prin tara, aruncati o privire peste program ca sa stiti daca, unde si cand ii vedeti.
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL