Concert Eric Sardinas and Big Motor in The Silver Church Club!

Concert Eric Sardinas and Big Motor in The Silver Church Club!
Concert
rock, blues
Locatia
The Silver Church Club
Adresa
Calea Plevnei, 61, Bucuresti
Acces
48 de lei
Organizator
Twin Arts
Pagina evenimentului
Descriere

Twin Arts prezinta Eric Sardinas and Big Motor intr-un concert din turneul de promovare a albumului "Stick & Stones". Evenimentul va avea loc pe 11 octombrie 2012 in The Silver Church Club din Bucuresti iar fanii vor avea ocazia sa il revada in concert pe unul din cei mai apreciati chitaristi americani de blues-rock din ultimele decenii!

Chitaristul american de blues-rock Eric Sardinas revine in Romania in luna octombrie. Muzicianul se va afla in turneul european de promovare al celui mai nou album, ''Sticks &Stones'', material ce oscileaza intre  country blues, stone boogie, romantic pop si rock'n'roll. Romania a fost inclusa pe lista tarilor in care Eric Sardinas and Big Motor vor concerta, alaturi de state ca Polonia, Franta sau Germania.
 
Astfel, pe 11 octombrie 2012, ora 21:00, trupa va sustine un exploziv show in The Silver Church. Eric Sardinas este un chitarist de blues rock nascut in 1970 in Florida. A inceput sa cante la chitara inca de la varsta de 6 ani, fiind influentat de Charlie Patton, Bukka White, Big Bill Broonzy, Elmore James, Muddy Waters si Whichito Mendoza. In 2005 a deschis concertele din turneul mondial al lui Steve Vai, The Real Illusions Tour. Discografia artistului numara albumele: Treat Me Right (1999), Angel Face (2000 EP), Devil's Train (2001), Black Pearls (2003), Eric Sardinas and Big Motor (2008), Sticks & Stones (2011).

Un concert Eric Sardinas and Big Motor este energie in stare pura. Carisma si virtuozitate, respect pentru traditie dar si indrazneala, spectacol si pasiune sunt cuvinte care descriu senzatia pe care  o lasa prestatia acestui mare chitarist si a colegilor sai, basistul Levell Price si bateristul  Chris Frazier. 
 
Biletele pentru acest eveniment costa 48 de lei si vor putea fi achizitionate atat prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas) si online pe www.eventim.ro, cat si prin Myticket pe www.myticket.ro. 
 
Primele 100 de bilete cumparate participa la o  extragere pentru 10 pass-uri meet & greet cu Eric Sardinas si restul grupului. Trimiteti codul de bare de pe bilet insotit de numele dvs. pe adresa office@twinarts.ro (subiect:meet & greet  Eric Sardinas). Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook Twin Arts.
Concert Eric Sardinas and Big Motor in The Silver Church Club, pe 11 octombrie 2012, un eveniment prezentat de Twin Arts. Luna octombrie aduce la Bucuresti si o alta trupa legendara: Status Quo
 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL