Concert Fara Zahar - Muzica de Club A!

Concert Fara Zahar - Muzica de Club A!
Concert
rock, funk, hip hop
Locatia
Club A
Adresa
str. Blanari, 14 Bucuresti
Acces
10 lei
Descriere

Trupa Fara Zahar ne invita la un concert din seria Muzica de Club A. Baietii ne propun o trecere prin propria lor istorie, cu aceeasi atmosfera suprarealista de rock, folk si ce mai vreti voi. Concertul are loc evident in Club A

Miercuri, 14 noiembrie, ora 23, la Muzica de Club A, vom avea parte si de foarte mult umor, exprimat in dulcele grai moldovenesc, fiindca pe scena se vor afla baietii de la Fara Zahar. Bobo si Bobi, fondatorii trupei, ne vor delecta cu povestile lor, inspirate din viata unei Romanii rurale aflata de ceva timp incoace intr-un continuu proces de adaptare la modernitate. 
 
Transformarile sunt adesea cam fortate si dau nastere unor personaje si situatii ridicole, pe care cei de la Fara Zahar le descriu cu o ironie necrutatoare. Muzica lor, un amalgam de rock, folk si hip-hop, completeaza o atmosfera hilara, ce capata adesea tente suprarealiste. 

Fara Zahar deja la activ trei albume, Episodu' unu: Amenintarea faitonului (2003), Episodu' 2 de la Dorohoi (2005) si Neamul lui Penes Curcanul (2008), iar cel de al patrulea se afla momentan in lucru. La acestea se mai adauga si opt videoclip-uri de impact.
 
Pe scena, Bobo (voce, chitara electrica) si Bobi (voce, chitara acustica) sunt sustinuti de  o sectie ritmica alcatuita din George Maxim (bass) si Alex Neagu (tobe). 
Concert Fara Zahar in Club A, la Muzica de Club A, miercuri, pe 14 noiembrie 2012.
 
Pana la ora concertului va propun revedem clipul 3PM
 
Esti fan Fara Zahar? Ai vreo piesa preferata? 
 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL