CONCERT: Gheorghe Zamfir @ Hard Rock Cafe

CONCERT: Gheorghe Zamfir @ Hard Rock Cafe
Concert
Locatia
Hard Rock Cafe
Adresa
Sos. Kiseleff, 32, Bucuresti
Acces
90 lei, 120 lei (VIP)
Descriere

Maestrul absolut al naiului, Gheorghe Zamfir, va concerta pentru intaia oara pe scena de la Hard Rock Cafe, pe 13 ianuarie 2016!

Artistul ce a revolutionat sunetul si a adus acordurile naiului la rang de arta, va fi insotit de trupa sa de acompaniament si te va delecta cu acorduri clasice, dar si cu momente surpriza, ce vor avea in prim plan secvente pop-rock de referinta sau pasaje muzicale din filme celebre.

Pe langa faptul ca a readus in inima si in atentia publicului un instrument aproape uitat, Gheorghe Zamfir si-a legat de-a lungul timpului numele de liniile melodice ale unor productii cinematografice de mare calibru. De la aparitia notabila de pe coloana sonora a legendarei productii "Le grand blond avec une chaussure noire", pana la mai recentele interpretari incluse in tema sonora a filmelor “Kill Bill”, “Once upon a Time in America” sau “Karate Kid”, contributia artistului in domeniul muzicii de film este remarcabila.

Personalitate marcanta a culturii mondiale, Gheorghe Zamfir a fost salutat de institutii prestigioase din lumea intreaga prin acordarea unor premii si distinctii printre care se numara: Medalia Vaticanului, Ordinul Meritul Cultural al Frantei, Titlul de Ofiter si Cavaler al Frantei, Belgiei si Luxemburgului si Ordinul Comandorului in Columbia.

Asadar, pe 13 ianuarie de la ora 21.30, te asteptam la un concert distins, in care muzica de film, compozitiile proprii si reinterpetarile unor melodii intrate in istorie te vor captiva si incanta in egala masura.

Biletele pentru concertul lui Gheorghe Zamfir se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro ( Magazinul Muzica, Magazinele Uman, IQ BOX,  reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Hard Rock Cafe.
 
In presale biletele au urmatoarele preturi:
- 90 de lei, cu loc la masa, in sala, zona de fumatori sau nefumatori
- 120 de lei, VIP, cu loc la masa in fata scenei (numar limitat la 80 de bilete)
 
Sunt disponibile si bilete fara loc, in picioare, la pretul de 90 de lei.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL