CONCERT: Goodbye To Gravity: Lansare "Mantras of War" la Club Colectiv

CONCERT: Goodbye To Gravity: Lansare "Mantras of War" la Club Colectiv
Locatia
Colectiv
Adresa
Str.Tăbăcarilor, nr 7 (fosta fabrica Pionierul) Bucuresti
Descriere

Goodbye To Gravity lansează noul album 'Mantras of War' vineri, 30 octombrie, cu un spectacol inedit, la Club Colectiv. Concertul va beneficia de un show de lumini customizat, precum și de efecte pirotehnice și decoruri special create pentru a reda atmosfera SF a artwork-ului. Nu vor lipsi invitați speciali, un after-party de Halloween marca GTG și multe alte surprize!

Accesul la concert va fi liber, iar CD-ul ‘Mantras of War’ precum și merch-ul, special creat pentru acest eveniment, vor fi disponibile la prețuri promoționale.

“Este o etapă foarte importantă pentru noi”, spune basistul Alex Pascu. “Suntem foarte mândri de acest album, iar lansarea va fi un eveniment cu adevărat special pentru fanii rock din România.”

“Cu siguranță va fi un concert unic, cu un setlist extins, ce va cuprinde cele mai bune piese de pe cele două albume ale noastre”, adaugă vocalistul Andrei Găluț.

‘Mantras of War’ este al doilea album al bucureștenilor și va fi disponibil prin Universal Music România începând cu 30 octombrie.

Primul single, ‘The Day We Die’, poate fi urmărit la linkul de mai jos:

https://youtu.be/APQLbhk-rfY

Link pagina Facebook: www.facebook.com/GoodbyeToGravity

 

Taguri: Colectiv, concert
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL