Concert Hip-Hop Caritabil in Kulturhaus!

Concert Hip-Hop Caritabil in Kulturhaus!
Concert
hip hop
Locatia
Kulturhaus
Adresa
Str.Sfanta Vineri, 4, Bucuresti
Acces
15 lei
Pagina evenimentului
Descriere

Kulturhaus ne asteapta la un concert caritabil pentru Alexandra, joi pe 13 iunie 2013. Pe scena urca Dragonu, Stres, Afo, Carbon, Alan & Kepa, Flou Rege si multi alti artisti cu suflet mare.

Next and Co si Bro News va invita in Kulturhaus Bukarest pentru a fi alaturi de Alexandra si familia ei, cu ocazia unui concer ce are loc joi, 13 iunie, incepand cu ora 22:00. Alexandra este o fetita de 15 ani care in urma unor controale de rutina a fost diagnosticata cu defect septal atrial si drenaj venos pulmonar aberant. 
 
Tratarea acestor anomalii consta intr-o operatie pe cord deschis – inima va trebui sa fie oprita si deschisa pentru a o repara. Scopul operatiei este sa se obtina circulatia normala a sangelui in inima si plamani.
 
Viata ei atarna de aceasta operatie, doar asa va putea duce o viata normala, fara nevoia interventiei SMURD-ului de 2 ori pe saptamana.

Costurile acestei operatii se ridica la 3000 de euro. 
 
Banii stransi in urma vanzarii biletelor la acest eveniment si cei donati in urna ce se va gasi la intrarea in club vor intra in contul Alexandrei.
 
Pentru alte donatii:
CONT BANCAR PENTRU ALEXANDRA RADULESCU
RO70BTRL01601201G97905XX
BANCA TRANSILVANIA - SUCURSALA TITU
 
Concertul va fi prezentat de Stan (Sotto Inteso). 
 
Haideti sa demonstram, din nou, ca hip-hop-ul are suflet!
 
Pret bilet: 15 lei.
 
Concert Hip-Hop Caritabil pentru Alexandea in Kulturhaus! De muzica se ocupa Dragonu, Stres, Afo, Carbon, Alan & Kepa, Flou Rege si multi altii, asa ca ai toate motivele sa nu ratezi intalnirea de joi, 13 iunie 2013. 
 
Pe Stres l-am auzit de curand pe colaborarea cu DOC, Deliric - O sa vezi in timp ce in urma cu ceva vreme vedeam videoclipul Alan & Kepa ft. Chimie, Dj Undoo - Atac Cerebral 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL