Concert IL PASARO si Dark Fusion in Club Mojo

Concert IL PASARO si Dark Fusion in Club Mojo
Concert
metal, hardcore
Locatia
Club Mojo
Adresa
str. Gabroveni, 1-4, Bucuresti
Acces
15 lei
Descriere

 Il Pasaro si Vespera Dark Fusion ne propun o seara de metal in Club Mojo din Bucuresti, joi, pe 11 aprilie 2013!

Trupa IL PASARO, nume sonor al scenei metal din Bulgaria va concerta in premiera la Bucuresti, pe 11 aprilie in Club Mojo. IL PASARO va aduce pe scena din capitala un sound solid, pigmentat de elemnte thrash, hardcore, sludge si progressive.
 
Trupa a luat fiinta in 2009 si a intrat rapid in circuitul evenimentelor metal din Bulgaria, gratie unei prestatii live pline de vigoare. IL PASARO a cantat la festivaluri importante din tara vecina (Berkstock 2012, The Next Generation Rock 2011, Biker Weeks etc.), iar discografia bandului include 3 materiale, disponibile pe SoundCloud si Reverbnation. Dupa EP-ul Torment Days  (2012) trupa planuieste lansarea unui nou material full length, in acest an. 
 

Seara va fi intregita de DARK FUSION, care propune o portie de death/thrash old school, asezonat cu elemente foarte actuale, de inspiratie industrial, hardcore, melodic death, si pe alocuri, chiar groovy.

 

DARK FUSION a luat fiinta la inceputul anului 2010 si a sustinut numeroase concerte, in Romania si Ungaria. In toamna anului 2012 trupa a lansat primului album, "InFusion", ce exprima o fuziune intre death metal si industrial. 

 

Concertul din 11 aprilie va insemna o incursiune in zona sonoritatilor fresh si abordarilor curajoase. Intrare: 15 lei
 
Concert Il Pasaro si Dark Fusion, o seara de metal in Club Mojo din Bucuresti, pe 11 aprilie 2013! 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL