Concert INNA in Club Bamboo din Cluj Napoca!

Concert INNA in Club Bamboo din Cluj Napoca!
Concert
Locatia
Club Bamboo Cluj
Adresa
Pta Mihai Viteazul, Complex Leul Cluj-Napoca
Acces
35 de lei
Descriere

Inna in concert la Bamboo Cluj! Evenimentul marcheaza 4 ani de Bamboo si in acelasi timp 4 ani de King Size Entertainment! Nu rata concertul de sambata, 8 decembrie 2012!

Club Bamboo Cluj implineste 4 ani in 8 decembrie! 4 ani de KING SIZE ENTERTAINMENT si distractie de cea mai buna calitate! Am pregatit pentru voi cel mai tare eveniment al anului! In 8 decembrie la Bamboo Club Cluj vom asculta hituri care au cucerit lumea! Cel mai tare artist roman de talie internationala vine la Club Bamboo Cluj! 
 
Sunteti pregatiti pentru Inna ?!? Sunteti pregatiti pentru cel mai tare show al anului, lumini spectaculoase si hituri precum “Tu si Eu”, “WOW”, ”Caliente”, “INNdia”?? In opening act, AMI va incalzi atmosfera cu una din cele mai fierbinti piese ale verii!

Line-up: Dj KriSStal & Dj Boddo
MC Paulinne Diamond Dancers
Intrare: 35 de lei
Rezervari pe: www.clubbamboocluj.ro sau la nr.: 0752 260 046
 
Concert INNA in club Bamboo Cluj Napoca, o dubla aniversare in care sunt implicati si cei de la King Size Entertainment! Concertul are loc sambata pe 8 decembrie.
 
Dintre materialele lansate mai recent de Inna va propun sa reascultam si sa revedem Inndia, Crazy Sexy Wild si Caliente!
 
Care e piesa pe care ai vrea sa o asculti maine seara in Bamboo Cluj Napoca?
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL