Concert Inna in Heaven Studio

Concert Inna in Heaven Studio
Concert
pop
Locatia
Heaven Studio
Adresa
Strada Cerna Timisoara
Pagina evenimentului
Descriere

Inna in concert la Heaven Studio din Timisoara, sambata, pe 15 decembrie 2012! Inna vine impreuna cu un live band iar noaptea se va incheia cu un afterparty.

J'Adore Timisoara! Inna, pregatita de club rocking la Heaven Studio!
Inna se intoarce la Timisoara si pregateste un spectacol in premiera pe malul Begai. Super starul concerteaza la petrecerea gazduita de Heaven Studio, in data de 15 decembrie, de la ora 23, sub blazonul Club Management.
 
Dupa ce a strans mii de fani la reprezentatia sa de Ziua Orasului, artistei i s-a facut dor de Vest si revine cu noul sau concept de show cu band. Inna a oferit un mic teaser alaturi de trupa sa, cu cateva luni in urma, pe scena din Piata Unirii, iar acum a venit momentul pentru un full-show live cu instrumentisti. 

Frumoasa cantareata va interpreta J'Adore, alaturi de alte single-uri vesele precum INNdiA, Tu si Eu, Caliente, WoW, Sun is Up si, desigur, Hot. Petrecerea de sambata, din Heaven Studio promite o noapte energica de entertainment intens, cu vocalurile celei mai in voga artiste din Romania si un after party extins, semnat DJ Maxim. 
 
Intra pe pagina Club Management pentru a fi la curent cu cele mai inedite concerte! http://www.facebook.com/ClubManagement 
 
Concert INNA in Heaven Studio din Timisoara, sambata, pe 15 decembrie 2012. 
 
Daca mai sus puteti vedea o piesa de anul acesta, va propun sa revedem doua videoclipuri importante de anul trecut: Un momento si Club Rocker! sau Endless
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL