Concert Inna, se re-deschide Garajul Europa FM

Concert Inna, se re-deschide Garajul Europa FM
Locatia
Garajul Europa FM
Descriere

Inna va sustine concertul care deschide noul sezon Europa FM LIVE in Garaj, eveniment care va avea loc pe 12 septembrie. Inna a anuntat deja ca pregateste un show special pentru spectatorii din garaj dar si pentru ascultatorii care vor fi pe frecventele Europa FM sau care vor urmari concertul pe pagina de Facebook Radio Europa FM ori pe europafm.ro.

Inna a sustinut un prim concert in Garajul Europa FM in vara trecuta, dupa succesul de care s-a bucurat acea seara, George Zafiu, gazda evenimentelor neconventionale de miercuri seara, a considerat ca Inna este cea mai potrivită alegere pentru deschiderea unui nou sezon Europa FM LIVE IN GARAJ.
 

 
Pe 12 septembrie, de la ora 19:30 Inna va canta LIVE timp de o ora si va prezenta un show unic. Accesul la evenimentele Europa FM LIVE IN GARAJ se poate face exclusiv pe baza de invitatii.
 
Inna, cea mai de succes artista din Romania vine pentru a doua oara in Garajul Europa FM, asa cum am amintit, a mai concertat anul trecut, in luna iunie, cand a declarat ca in Garajul Europa FM s-au intamplat cele mai multe premiere din cariera ei de artist. 
 
Europa FM LIVE in Garaj i-a gazduit pana acum pe Iris, Holograf, Bere Gratis, Inna, Horia Brenciu, Monica Anghel, Loredana, Directia 5, Damian Draghici, Elena Gheorghe, Proconsul, Bosquito, Alexandra Ungureanu, Mihai Margineanu, Vunk, Keo, Ovidiu Lipan Tandarica, Partizan, Smiley, HI-Q, Taxi, VH2, Mandinga sau Stefan Banica, asta ca sa amintim doar cateva nume. 
 
Inna in concert in Garajul Europa FM, miercuri, pe 12 septembrie 2012!  Ca sa va coningem ca merita, va propun sa revedem cum a fost in iunie 2011 la concertul Inna in Garajul Europa FM (poze, video si cronica)
 

4 comentarii

  • cum pot face rost de o invitatiee ??

  • @ alex : Ascultă Europa FM și vei afla ! happy

  • Este pentru a doua oară când Ina vine în Garajul Europa FM. Inna a mai concertat anul trecut, în luna iunie, când a declarat că în Garajul Europa FM s-au întamplat cele mai multe premiere din cariera ei de artist.

  • exact, asa cum de atfel am si amintit. mai mult, aici sunt poze si video de la primul cocnert Inna in Garajul Europa FM http://www.urban.ro/muzica/inna---live--garajul-europa-fm-poze-video-recenzie/

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL