Concert LaLa Band - Happy X-mas la Sala Polivalenta!

Concert LaLa Band - Happy X-mas la Sala Polivalenta!
Concert
concert de craciun
Locatia
Sala Polivalenta
Adresa
Parcul Tineretului, Bucuresti
Acces
35/50/75/100/150/300 de lei
Descriere

LaLa Band anunta concertul Happy X-mas care va avea loc la Sala Polivalenta din Bucuresti pe 8 decembrie 2012! LaLa Happy X-mas este concertul de Craciun pregatit de LaLa Band pentru fani, vom asculta colinde traditionale romanesti, piese de Craciun din muzica internationala si multe evergreen-uri.

Au umplut doua seri la rand Arenele Romane din Bucuresti, unde peste zece mii de fani au venit sa-i vada!
 
Sala Palatului a fost arhiplina la primul lor mare concert, unde oameni veniti din toate colturile tarii, dar si din strainatate, au cantat alaturi de ei!
 
Au sustinut un show de trei ore pe stadionul din Constanta, unde fanii au ramas pana la final, in ciuda ploii infernale de afara!
 
La Suceava, in cadrul unui festival anual, concertul lor a adunat peste 5000 de oameni, adica cel mai mare numar de spectatori care a fost vreodata prezent pe acel platou!
 
Au demarat cel mai important turneu national al anului, in cadrul caruia continua sa ridice mii de tineri in picioare, in cele mai mari orase ale tarii!
 
LaLa Band,  idolii unei intregi generatii, reprezinta poate cel mai impresionant fenomen media al ultimilorani. Trupa ce a lansat trei materiale discografice, dintre care un dublu cd, in decursul unui singur an, tinteste si mai sus, pregatind un mega concert la SalaPolivalenta din Bucuresti!
 
LaLa Happy X-mas este numele concertului ce va avea loc pe 8 Decembrie, in cadrul caruia LaLa Band va canta piese de Craciun internationale, colinde romanesti, dar si multe evergreen-uri.
 
Ultima data cand am participat la un concert sustinut la Sala Polivalenta eram ceva mai mica, dar stiu sigur ca atunci mi-am spus ca si eu voi canta pe acea scena cand voi creste. Si iata ca acest lucru se va intamplape 8 decembrie, in concertul LaLa Band. Tot ce pot sa va spun este ca vom incerca sa aducem magia sarbatorilor prin muzica noastra!” a declarat Alina.
 
Sunt sigura ca anul asta, nu puteam sa primesc un cadou mai frumos decat un asemenea concert la SalaPolivalenta. Vom fi alaturi de fanii nostri si asta e cel mai important!.” ne-a spus Criss

Sarbatorile de iarna reprezinta perioada mea preferata din an, asa ca, nimic nu ma poate bucura mai mult decat gandul ca pregatim un show de o asemenea amploare in luna Decembrie”  a adaugat Vlad.
 
Sala Polivalenta inseamna pentru mine mai mult decat o sala de concerte. Acolo, in timpul concerului Nataliei Oreiro a inceput aventura mea in muzica. Mor de nerabdare sa cant de Craciun la SalaPolivalenta! ” a spus Sore.
 
LaLa Band, cantece de Craciun si Sala Polivalenta! E tot ce ne-am putea dori, atat noi cat si fanii nostri in acea perioada a anului.” ne-a spus Rapha.
 
Desi va fi un concert mare, un concert impresionant, suntem mai mult decat pregatiti pentru tot ceea ce urmeaza: repetitii peste repetitii, multe ore de cantat si dansat, de care nu  ne plangem pentru ca facem exact ceea ce ne place.” ne-au spus Alexia si Dima.
 
“O sa fie al cincilea concert mare pe care LaLa Band il sustine. Anul asta Craciunulva fi sarbatorit prin muzica LaLa!  O sa aducem, in plus elemente din muzica simfonica si muzica de camera. Practic, prin acest concert, LaLa Band atinge un nou nivel, adaugand din ingredientele muzicii culte clasice. Suntem cu totii curiosi sa vedem rezultatul final.” a declarat Bubu, cel care coordoneaza si gandeste parti importante ale concertelor LaLa Band.
 
Biletele pentru  concertul "LaLa Happy X-mas" al trupei LaLa Band, ce va avea loc pe 8 decembrie la Sala Polivalenta, au fost puse in vanzare, fiind disponibile in reteaua magazinelor Germanos, in reteaua magazinelor Diverta, in oficiile Postei Romane, semnalizate “Bilete.ro”, la casieria Palatului Natonal al Copiilor Bucuresti, la casieria Metrou Unirii 1 si online pe: www.eventim.ro , www.bilete.ro , www.myticket.ro
 
VIP: 300 lei (pe scaune) 
Golden Circle: 150 lei (in picioare)
Normal Circle: 50 lei (in picioare)
Categoria 1: 150 lei (pe scaune)
Categoria 2 : 100 lei (pe scaune)
Categoria 3: 75 lei (pe scaune)
Categoria 4: 50 lei (pe scaune)
Categoria 5: 35 lei (pe scaune)
 
Concert LaLa Band - Happy X-mas la Sala Polivalenta pe 8 decembrie 2012, un cadou de Craciun facut de trupa numerosilor ei fani!
 
Nu uitati ca Ii puteti vedea chiar in aceste zile in cateva orase din tara, intr-un turneu care se va incheia cu concertele de la Galati si Piatra Neamt
 
Zilele trecute a aparut videoclipul LaLa Band feat. John Puzzle - Dance Dance Dance, l-ati vazut?
 
Sunteti fani LaLa Band, i-ati vazut vreodata live?

5 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL