Concert lansare album Aeon Blank in Wings Club

Concert lansare album Aeon Blank in Wings Club
Concert
alternativ, metal, dark wave
Locatia
Wings Club
Adresa
str. Mihai Eminescu, 127, Bucuresti
Descriere
Aeon Blank vor va lansa albumul de debut "Handmadegods & Godmadedemons” in Wings Club din Bucuresti, joi 26 aprilie 2012. Va fi o seara de rock alternativ cu influente de la metal pana la goth si dark wave, cu doua trupe invitate, The Fractures si Running Clouds.   
Trupa Aeon Blank isi lanseaza primul album din cariera  - “Handmadegods & Godmadedemons” - joi, 26 aprilie, in Club Wings, incepand cu ora 20.00.
 
In deschidere, vor concerta trupele The Fractures & Running Clouds.
Intrarea - 15 lei (sau 25 lei cu tot cu album).
 
Baietii vor avea ocazia de a se prezenta si fanilor Radio Guerrilla, luni, 23 aprilie, de la 19.00 la 20.00, cand vor sustine un concert in cadrul emisiunii Guerrilive cu Bogdan Serban.
 
Aeon Blank este o trupa de rock alternativ cu multe influente de la dark wave la gothic si metal, etc. Oficial, s-a infiintat in 2011. A debutat la Radio Guerrilla cu piesa 'Of Gravity And Passion', care a ajuns pe locul 2 in Top Show; a urmat piesa 'Kong', difuzata la Radio 3net Florian Pitis, dupa care "Late Autumn" la Romanian Rock Radio si Radio Guerrilla.

Ultimul single al trupei, „Auguries Of Innocence",  poate fi ascultat pe frecventele Eliberadio sau pe canalul de Youtube al trupei.
 
Componenta: Emil Luca - voce si chitara, Alex Gabroveanu - chitara, Alex Comarnicianu - bas, Bogdan Valentin - tobe, Sorin Fratila - clape.
 
Concert Aeon Blank, trupa lanseaza albumul de debut “Handmadegods & Godmadedemons”. Evenimentul are loc in Wings Club pe 26 aprilie 2012. 
 
Ai vrea sa afli mai multe despre Aeon Blank la rubrica artisti noi?
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL