Concert Les Elephants Bizarres in Club Doors!

Concert Les Elephants Bizarres in Club Doors!
Concert
indie, pop, rock
Locatia
Club Doors
Adresa
Traian, 68 A Constanta
Acces
20 de lei
Pagina evenimentului
Descriere

Les Elephants Bizarres te asteapta in Club Doors, la Constanta, sambata, pe 18 februarie pentru unul din concertele cu care pregatesc un sezon plin de evenimente!

Despre Les Elephants Bizarres probabil ca stiti una alta. Dar va propun sa le rememoram traseul de pana acum din muzica:
Cinci tineri romani si-au pus la lucru urechile muzicale si mintile creative in gloriosul an 2007. Rezultatul acestui efort a fost un nume frantuzesc si melodii greu de uitat ce au umplut cluburile si festivalurile din Romania. Intr-adevar, este vorba de cei 5 membri ce alcatuiesc cea mai prolifica trupa nou-aparuta din Romania: Les Elephants Bizarres.
 
Les Elephants Bizarres inseamna Stefan Matei (voce), Proka (voce si chitara), Hasan Nabulsi (bas),Claudiu Stirbei (tobe) si Nae (sintetizatoare).
 
In anii care au trecut de la debutul lor, LesEB au defilat pe la toate cluburile mari din tara, la cele mai mari festivaluri si au fost prezenti la cele mai urmarite emisiuni TV de muzica si divertisment iar piesele lor bizare au atins varfurile topurilor radiourilor de profil din tara. Single-ul lor, “Hello! (Says the Devil)”, a fost ales sa fie coloana sonora pentru o campanie natională PEPSI. Pana acum, farmecul muzical al sunetului indie-pop-rock ce defineste turma bizara, i-a adus pe cei 5 elefanti pe aceeasi scena cu Kasabian, Motorhead, Moby, We Have Band, Polarkries 18, Pink Martini si mai toate trupele romanesti de rock/alternative/pop-rock deja consacrate. 
 
In 2010 elefantii au lansat primul lor videoclip pentru noua versiune a piesei „Hello! (Says The Devil)”. Piesa a ajuns pe primul loc in topul Radio Guerrilla unde a stationat timp de 4 saptamani, in timp ce videoclipul a fost difuzat pe posturi precum UTV si Music Channel. 

Piesa reprezinta primul extras de pe albumul de debut: „Hello!”, produs de Bogdan Popoiag (ROA).
 
Turneul de promovare al albumului „Hello!” cat si celelalte single-uri: “Have No Fear”, „Mushroom Girl”, „The Boys” au confirmat ascensiunea pachidermelor bizare si dorinta lor de a se impune in savana muzicala.
 
O data cu venirea primaverii in 2012, turma bizara vrea sa ridice si mai mult trompele si sa puna cat mai multe zambete pe fetele celor care le asculta muzica.
 
Trompa sus!
Intrarea va costa 20 de lei iar pentru rezervari aveti la dispozitie numarul 0763661622.
 
Concertul Les Elephants Bizarres are loc in Club Doors, din Constanta, sambata, pe 18 februarie. Tu pe unde i-ai vazut?
 
Dar de videoclipul Smile ce zici?
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL