Concert live 4 SURE

Concert live 4 SURE
Concert
live music
Locatia
Route 66
Adresa
Calea Victoriei 48-50, Bucuresti
Acces
20 lei
Pagina evenimentului
Descriere

4 Sure va fi un concert incendiar – Uddi, Jo, Nadir si Cristi Nistor pe 7 iunie, la Route 66 .

Finalisti a doua dintre cele mai importante concursuri muzicale din Romania, Uddi, Jo, Nadir si Cristi Nistor, concerteaza pe 7 iunie la Route 66, un concert unic in care ii putem vedea pe cei 4, in premiera, pe aceeasi scena.

Alaturi de tinerii artisti, pe scena, va urca si CRBL, artistul care compune rime bine legate si care il aduce si pe “Petre”, pentru o MEGA-PETREcere. Imediat dupa experienta X Factor, Dragos Udila, aka UDDI, a lansat single-ul “Ragga day”. A urmat colaborarea cu What’s UP pentru a lor “Scumpa domnisoara” si feat-ul cu Mike Angello si Delia pentru “Anii ce vin”. Cea de-a doua colaborare cu Delia ne aduce si primul sau videoclip, pentru mega-hitul “Ipotecat”.

Simpatica Jo a ajuns in finala sezonului 2 X Factor, demonstrand ca poate canta orice, de la piese sensibile si romantice, pana la piese energice si din registre grave. Jo a colaborat cu Ovi pentru single-ul “Nimeni” si cu Juju pentru “Inapoi”.

Exoticul Nadir a cucerit prezentele feminine de la X Factor prin carisma si vocea senzationala. Artistul cu origini iraniene ne-a prezentat o frumoasa poveste de dragoste, inspirata din povestile arabe, in single-ul “Leyla”. A urmat feat-ul cu J.Yolo pentru single-ul “Mana in mana”, iar recent, Nadir a lansat o super-colaborare cu CRBL, “Culoarea ta”, pentru care a filmat si primul sau videoclip.

Daca pe Uddi, Jo si Nadir ii stim din cadrul show-ul X Factor, unde au cucerit imediat publicul, pe Cristi Nistor il stim de la Vocea Romaniei. Finalist al sezonului 2, Cristi a reusit sa surprinda printr-o interpretare in diferite registre muzicale, de la pop, rock la folclor. Artistul a lansat recent videoclipul si piesa “S-au dus nopti”.

Cu multa energie si pasiune pentru muzica, cei 4 magnifici vor recrea povesti muzicale celebre, intr-o interpretare originala, alaturi de un band live.

Clubul se deschide la 21:00. Incepere spectacol: 23:00. Biletele se pot achizitiona prin: www.IaBilet.ro; www.eventim.ro si in seara concertului in Route 66. Rezervari: 0735 350 350.

Veniti la concert?

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL