Concert Michael Bolton la Sala Palatului!

Concert Michael Bolton la Sala Palatului!
Concert
rock
Locatia
Sala Palatului
Adresa
str. Ion Campineanu, 28, Bucuresti
Acces
80, 100, 125, 175, 330, 400, 585, 780 de lei
Descriere

Michael Bolton in concert la Sala Palatului din Bucuresti, pe 16 mai 2013. Fanii au ocazia de a reasculta live piese ca “Said I Loved You... But I Lied”. sau “When a Man Loves a Woman”, in cadrul unui eveniment organizat de MEI Concerts Entertainmet!

Michael Bolton, concert extraordinar la Sala Palatului pe 16 Mai 2013!
 
Talentul artistului a spart barierele spatiului si timpului. Inca din anii 1980, artistul a reusit sa cucereasca inimile publicul din intreaga lume, cu piese precum “How Am I Suppose to Live Without You”, “A Love So Beautiful”, “Said I Loved You... But I Lied”. sau “When a Man Loves a Woman”.
 
Artistul revine pentru a treia oara la Sala Palatului din Bucuresti, in data de 16 mai 2013, orele 20:00, intr-un concert extraordinar ce se anunta a fi o calatorie muzicala pe ritmurile celor mai frumoase melodii de dragoste ale vremii. De data aceasta, compania care il va readuce pe Michael Bolton in Romania este MEI Concerts Entertainmet .

Fara doar si poate, reprezentatia va fi una dintre cele mai importante evenimentele muzicale ale anului, avand in vedere talentul artistului, care are in palmares doua premii Grammy, sase trofee "American Music Awards” si a vandut peste 53 de milioane de albume de-a lungul carierei. 
 
Desi este cunoscut si admirat ca si cantaret, Bolton si-a dezvoltat si latura de compozitor, creand piese pentru nume importante ale muzicii mondiale, precum Lady Gaga, Kanye West, Barbara Streisand, Cher, Kenny G. sau Kenny Rogers. 
 
Biletele sunt disponibile in retelele Bilete.ro (oficiile Postei Romane si in Magazinele InMedio semnalizate, www.Bilete.ro) si Eventim.ro (Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas, Carturesti, www.eventim.ro), dar si la casele de bilete de la Sala Palatului.
 
Categoria Vip 1 : 780 RON; Categoria Vip 2 : 585 RON; Categoria 1 : 400 RON; Categoria 2 : 330 RON; Categoria 3 : 175 RON; Categoria 4 : 125 RON; Categoria 5 : 100 RON; Categoria 6 : 80 RON
 
Concert Michael Bolton la Sala Palatului din Bucuresti, o noua intalnire cu hit-urile romantice si la fel de clasice ale apreciatului interpret! 
 
In aceeasi perioada ne mai asteapta un concert deosebit cu Joe Satriani! 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL