Concert Michel Telo in Princess Summer Club Mamaia!

Concert Michel Telo in Princess Summer Club Mamaia!
Concert
dance, latino
Locatia
Princess Summer Club
Adresa
Bulevardul Mamaia, Mamaia
Acces
50/100 de lei
Descriere

Michel Telo a renuntat la un concert in Croatia pentru a putea fi prezent in Princess Summer Club din Mamaia! Fanii din Romania vor putea dansa pe "Ai Se Eu Te Pego" pe data de 19 august 2012. Evenimentul este organizat de agentia SBA Production & Events cei care l-au invitat in aceeasi seara si pe DJ brazilian Jason Bralli, favoritul lui Michel Telo, pentru a continua seara cu o super petrecere!   

Michel Telo se va afla in Europa in cadrul unui turneu extrem de aglomerat, cu 18 show-uri in 21 de zile, cu toate acestea, in Romania va ramane o zi in plus dupa concert. Discutiile dintre organizatori si managementul lui Michel Telo au durat nu mai putin de 6 luni. Mai multe detalii puteti afla in cele ce urmeaza.  
Este oficial: pe data de 19 august "Ai Se Eu Te Pego" va rasuna live in Romania, pentru ca Michel Telo va avea un concert de zile mari in Princess Summer Club din Mamaia. Evenimentul este organizat de agentia SBA Production & Events cei care l-au invitat in aceeasi seara si pe DJ brazilian Jason Bralli, favoritul lui Michel Telo, pentru a continua seara cu o super petrecere!   
 
Aflat in primul sau turneu in Europa,  Telo va sustine 18 concerte in 21 de zile, adica un concert pe zi. Cu o singura exceptie: cand a veni in Romania, unde va ramane 2 zile, tara noastra fiind singura tara de pe lista turneului unde ramane o zi in plus dupa concert.

Desi initial, pe data de 18 august trebuia sa cante in orasul croat Pula, reprezentantii agentiei SBA Production & Events – aceiasi care, printre altele, au pus la cale concertele Jeremih, Mohombi sau DJ Antoine in Romania, au... deturnat avionul spre Constanta. Astfel, in dimineata zilei de 18 august, Telo si staff-ul sau care numara nu mai putin de 30 de persoane, vor ateriza pe aeroportul Mihail Kogalniceanu, venind direct din Ljubljana, Slovenia. Seara, langa superba piscina a Princess Summer Club Castel din Mamaia, Michel Telo va participa la un spectacol de zile mari, un spectacol cum demult nu a mai fost vazut pe litoral.
 
Este vorba despre una dintre multele seri pe care Princess Summer Club le va gazdui in aceasta vara. In luna iulie vom da startul unui adevarat maraton al petrecerilor, un festival al distractiei ce se va intinde de-a lungul a 8 saptamani. „Princess Crazy Summer”inseamna o gramada de evenimente fara precedent, inseamna  zeci de artisti. Iar Michel Telo nu este singurul artist international care va canta in aceasta vara in clubul nostru. Sa nu uitam totusi ca Mamaia este cea mai frumoasa si mai.... cool statiune de pe intregul litoral al Marii Negre. Evenimentele pe care le propunem noi nu fac altceva decat sa aminteasca asta, sa demonstreze nu este nevoie ca romanii sa plece in Ibiza pentru a se distra.”- a declarat Oana Craioveanu, managerul clubului.
 
De asemenea, organizatorii i-au pregatit o surpriza lui Telo: dupa concert va urma o mega petrecere, o continuare fireasca a evenimentului. DJ ul invitat sa mixeze este Jason Bralli – dj-ul favorit al lui Michel Telo, respectiv unul dintre cei mai cunoscuti DJ-i din Brazilia
 
Negocierile cu Michel Telo au durat mai bine de 6 luni, artistul brazilian fiind cel mai scump artist care va canta intr-un club din Romania, organizatorii platind aproximativ 250 de mii de euro pentru a-l aduce in Romania.   
Michel Telo si Ai tu se pego se vor auzi asadar in Princess Summer Club din Mamaia pe 19 august 2012! 
 
Biletele pentru Gazon A costa 100 de lei iar cele pentru Gazon B 50 de lei. In curand vor fi puse in vanzare si biletele pentru cele doua zone VIP!
 
Primele detalii despre concertul lui Michel Telo le-ai putut afla aici, tot pe urban.ro ai putut vedea si varianta in engleza a piesei, If I catch you
 
Organizatorii asteapta in jur de 15 mii de fani, te vei numara printre ei? Putem spune despre concertul Michel Telo ca va fi evenimentul verii pe litoralul romanesc?

10 comentarii

 • de unde se pot achizitiona bilete la concertul lui Telo? imi poate spune cineva

 • biletele se gasesc online, pe siteurile de profil si la partenerii acestora.

 • 3. Catalina in 11.08.2012 /21:54

  Doresc sa achizitionez doua bilete la Vip 1

 • Vand 2 bilete la gazon A, 50ROn fiecare.

 • 5. Catalina in 15.08.2012 /11:24

  Doresc 2 bilete Vip 1 la Michel Telo

 • 6. Bogdan Craciun in 16.08.2012 /16:37

  Vand 2 bilete in Bucuresti la concert Michel Telo, la gazon A, 30RON fiecare. Ofer predare gratuita oriunde in Bucuresti.

 • BOGDAN CRACIUN, daca sunt interesata de bilete cum putem lua legatura?

 • 8. Bogdan Craciun in 17.08.2012 /11:06

  Trimite.un mail pe adresa: aldrinj04@yahoo.com si vorbim mai multe pe mail. Insa trimite.mi cat mai curand!!

 • Eu estou contente que eu canto é um maravilhoso país Romania!
  Quem vai responder primeiro a comentar receberão ingressos gratuitos para a área vip concerto!

 • Hello Michael, can't wait to hear you sing tonight! It will be a great concert for sure!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL