Concert Mihai Margineanu la Sala Palatului – lansare album Zaritza

Concert Mihai Margineanu la Sala Palatului – lansare album Zaritza
Concert
folk, pop
Locatia
Sala Palatului
Adresa
str. Ion Campineanu, 28, Bucuresti
Acces
40. 50. 70, 100, 150 de lei
Descriere
Mihai Margineanu in concert la Sala Palatului, pe 24 aprilie 2012, un concert special in care lanseaza si albumul Zaritza. Nu vor lipsi nici invitatii surpriza, asa cum nu vor lipsi nici cele mai apreciate piese ale artistului, asa ca nu puteti lipsi nici voi, de la un spectacol care va fi cu siguranta memorabil!
Care ar fi cel mai potrivit mod de a petrece o seara de marti, daca nu in compania unor oameni care gusta acelasi stil de muzica si mai ales de umor ca si tine? Raspunsul nu poate fi decat unul: concertul de lansare a noului album Mihai Margineanu, intitulat Zaritza, marti, pe 24 aprilie 2012, la Sala Palatului, de la 19:30.
 
Concertul de la Sala Palatului il va avea ca protagonist pe Mihai, insa dupa cum ne-am obisnuit cu el, suntem siguri ca vom avea parte de cele mai neobisnuite surprize facute de invitatii acestuia, pe care nu doreste sa-i dezvaluie decat in seara concertului.
 
Anul 2012 i-a adus lui Mihai Margineanu o colaborare de exceptie cu echipa filmului de televiziune  “Las Fierbinti” de la MediaPro, film caruia Margineanu ii semneaza coloana sonora.
 
In focul evenimentelor artistice, regizorul Dragos Buliga si scenaristul Mimi Branescu, au creat pentru Margineanu un personaj foarte special din lumea povestii, Ardiles, personaj ce i-a oferit ocazia de a juca un rol important in productia ProTV. Desi filmarile i-au rapit lui Margineanu foarte mult timp, compozitiile acestuia n-au avut de suferit si s-au nascut chiar pe platourile de filmare, fiind apoi cosmetizate sumar in studio. Asa a aparut albumul Zaritza, cu piesele Lupanar, Cu fotografia ta sau Dragoste rurala.

Zaritza” reprezinta cel mai recent material de studio produs alaturi de Cat Music si este realizat in stilul clasic Mihai Margineanu.
 
Dupa cele doar cateva informatii pe care le avem de la protagonist, in cadrul spectacolului de la Sala Palatului de marti, 24 aprilie, artistul va interpreta atat piese vechi si consacrate pe care fanii asteapta sa le auda live, dar va prezenta si noile productii proaspat iesite din studio.
 
Biletele pentru concertul Mihai Margineanu – Lansare Album Zaritza de la Sala Palatului din 24 aprilie 2012 se gasesc la Sala Palatului, Magazinul Muzica, retelele magazinelor Diverta, Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Carturesti, libraria Mihai Eminescu si online pe bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro.  
 
Acestea variaza in functie de locurile alese: 150 si 100 lei, dar le puteti gasi si la pretul de 70, 50 si 40 de lei.
Concert Mihai Margineanu la Sala Palatului, artistul lanseaza un nou album: Zaritza, pe 24 aprilie 2012!
 
Am descoperit in arhiva urban.ro un interviu cu Mihai Margineanu, pe care sunt convins ca fanilor artistului le va face placere sa il reciteasca.
 
Ce piese ati vrea sa reascultati, cum vi se pare piesa Dragoste rurala?

1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL