Concert Mircea Baniciu & Band @ Hard Rock Cafe

Concert Mircea Baniciu & Band @ Hard Rock Cafe
Locatia
Hard Rock Cafe
Adresa
Sos. Kiseleff, 32, Bucuresti
Acces
60/80 Lei
Descriere

Daca joi pe 12 martie Alina Manole aniverseaza 6 ani de Luna Patrata, BestMusic Live Concert te invita la Hard Rock Café si vineri, 13 martie, incepand cu ora 22:30, la un concert cu Mircea Baniciu & Band.

Mircea Baniciu este un nume de referinta in muzica romaneasca, care si-a inceput cariera ca solist vocal al trupei Phoenix lansand hituri nemuritoare. Ulterior si-a continuat activitatea solo si a lansat 4 albume, iar dupa '90 a fondat trupa Pasarea Colibri, alaturi de care a scris o noua poveste de succes. Are la activ 4 albume solo, 6 albume cu Phoenix si 5 albume cu Pasarea Colibri.

Alaturi de trupa sa, Mircea Baniciu revine la Hard Rock Cafe si promite un spectacol select cu cele mai cunoscute piese din repertoriul sau.

Biletele pentru concertul BestMusic cu Mircea Baniciu din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro in reteaua IaBilet (Mag. Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour) dar si la Hard Rock Cafe, precum si in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 60 de lei cu loc la masa (fumatori sau nefumatori, cu sau fara loc) si 80 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei.

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti:

- Hard Rock Cafe

Pe iaBilet.ro poti comanda bilete platind cu cardul, Paypal sau pe factura la Vodafone sau poti comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancurier in 24 de ore oriunde in tara. Cumpararea de bilete de pe iaBilet.ro asigura automat si rezervarea la masa asa ca nu mai e nevoie sa suni la Hard Rock Cafe pentru a primi locuri. Biletele in format electronic pot fi scanate atat printate cat si de pe tableta sau smartphone.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL