Concert Mircea Baniciu in Hard Rock Cafe

Concert Mircea Baniciu in Hard Rock Cafe
Concert
folk
Locatia
Hard Rock Cafe
Adresa
Sos. Kiseleff, 32, Bucuresti
Acces
60-80 de lei online/ 70-90 de lei la HRC si la intrare
Descriere

Mircea Baniciu in concert la Hard Rock Cafe din Bucuresti, joi, pe 14 martie! Sa ne pregatim pentru o seara de folk alaturi de una din cele mai apreciate voci din muzica romaneasca. 

Sprint Media si Bestmusic.ro va invita joi, 14 martie  2013, in Hard Rock Cafe, la un concert extraordinar cu Mircea Baniciu si trupa sa.
 
Cu o activitate scenia de aproape 40 de ani, din care remarcam prezenta sa ca solit vocal al trupei Phoenix, Mircea Baniciu are la activ 4 albume si este fondatorul trupei Pasarea Colibri alaturi de Florian Pittis, Mircea Vintila si Vlady Cnejevici, fiind unul dintre numele sonore ale muzicii folk rock romanesti.
 
Alaturi de trupa sa, Mircea Baniciu revine la Hard Rock Café si promite un show plin de piese nemuritoare.

Puteti cumpara bilete la concert dupa cum urmeaza:
 
- Cu 60 de lei acces normal cu loc la masa si 80 de lei VIP (cu loc in fata scenei) - EXCLUSIV ONLINE pe www.iabilet.ro si www.bestmusic.ro  si pe aplicatia de mobil Cinemagia
- Cu 70 de lei respectiv 90 de lei VIP la Hard Rock Cafe sau la intrare in ziua concertului
 
Da, online este MAI IEFTIN si in plus, aveti automat locuri rezervate doar alaturi de un bilet cumparat online de pe www.iabilet.ro! 
 
Selectezi cate bilete doresti, platesti online cu cardul sau cu Paypal si primesti biletele pe mail. Le poti printa si veni cu ele in ziua concertului la intrare sau, de ce nu, poti veni direct cu Smartphone-ul!
 
Pentru plata ramburs (Fan Curier) sau prin Ordin de Plata (OP) va rugam sa ne contactati la: 021 209 56 72 (intre orele 09:30 - 18:00 de Luni pana Vineri). Pentru comenzi mai mari de 30 de bilete, organizatorul ofera discount. Orice cumparator poate solicita de asemenea si factura fiscala.
 
Organizatorul ofera 6 bilete din categoria ACCES GENERAL persoanelor cu dizabilitati.
 
Pentru a intra in posesia lor, va rugam sa ne contactati.
 
Hard Rock Cafe din Bucuresti ne invita la un concert cu Mircea Baniciu, joi, pe 14 martie 2013!
 
Finalul saptamanii aduce un concert tribut interesant in Hard Rock Cafe! 
 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL