CONCERT: News comers night - Mad Socks & RoHCP live @ True Club

CONCERT: News comers night - Mad Socks & RoHCP live @ True Club
Locatia
True Club
Adresa
Str. Covaci, nr.19 Bucuresti
Descriere

Marți, 8 noiembrie, continuăm noua serie de evenimente din Sufrageria True: New Comers Night. E seara în care proiectele muzicale la început de drum sunt invitate să cucerească scena de muzică live de la True Club. Haideți să creștem împreună pepiniera de talente a industriei muzicale! Intrarea este liberă. Marțea aceasta le urăm bun venit trupelor ----> The Mad Socks & Romanian Hot Chili Peppers - tribute to Red Hot Chili Peppers.

Warm up & down - Vinyl curator Ciprian Marc, Vinyl, Rum, Tapas & Wine artist.

The Mad Socks

The Mad Socks a fost înființată în primăvara anului 2103 de către membrii fondatori Adrian Afilipoie (chitară bass, voce), Dan Ruja (chitară, voce) și Victor Gușetu (voce, synth). Muzica abordată se încadrează în stilul alternative/ funk/ rock, cu influențe în blues-ul clasic american si ska. Versurile fac referire la aspecte amuzante ale societății, având, de multe ori, tentă ironică și auto-ironică. Tema iubirii veșnice și necondiționate dintre semeni nu a putut fi omisă, nici ea, desigur.

Componență proiect:

Tobe – George Mircescu

Bass – Victor Iron

Voce – Adrian Afilipoie

Chitară/ Voce – Dan Ruja

Synth/ Voce – Victor Sock

https://www.youtube.com/channel/UCHxbhIw0p8HbQZ7fm0ItajQ

Romanian Hot Chili Peppers - tribute to Red Hot Chili Peppers

Trupa Romanian Hot Chili Peppers (RoHCP) - tribute band Red Hot Chili Peppers s-a înființat în 2015, dar în aceeași formulă cântăm de circa 7, atât compoziții proprii, cât și coveruri din zona funk/rock/hiphop. Ne-am dorit dintotdeauna să dăm viata tributului Red Hot Chili Peppers, noi fiind fani veterani, și să recreăm în fiecare seară de concert energia, explozia și muzica fabuloasă a super-grupului american. Cântăm cu dragoste, credem cu fiecare fibră în acest proiect și de-abia așteptăm să arătăm asta la fiecare apariție scenică.

Componență proiect:

Cosmin – vocals

Bogo – guitars

Andrei – guitars

George – bass

Adi – drums, backing vocals

https://www.facebook.com/romanianhotchilipeppers/videos/629329943888737/?hc_ref=PAGES_TIMELINE

Prin New Comers Night ne dorim să oferim proiectelor muzicale la început de drum un spațiu de manifestare artistică unde acestea vor beneficia de promovare și de o scenă adevărată de concerte. Astfel, în fiecare marți, începând cu ora 21:00, Sufrageria True se transformă într-o pepinieră a talentelor muzicale unde se vor întâlni cele mai noi energii ale industriei muzicale. Înscrierile se fac prin completarea formularului disponibil pe www.trueclub.ro, care trebuie trimis ulterior la adresa pr@trueclub.ro. Proiectele muzicale nu vor fi limitate de gen muzical sau componență, ci doar de calitatea interpretării artistice, fiind încurajați să se înscrie atât soliști, cât și banduri. Selecția pentru fiecare seară va fi realizată de organizatori.

Sunteți gata să ne cuceriți scena?

Mai multe informatii: http://trueclub.ro/event/lansam-new-comers-night-iata-cum-iti-poti-inscrie-proiectul-muzical/

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL