Concert OVI & The Vagabonds la Hard Rock Cafe

Concert OVI & The Vagabonds la Hard Rock Cafe
Concert
pop, rock
Locatia
Hard Rock Cafe
Adresa
Sos. Kiseleff, 32, Bucuresti
Acces
40/60 de lei online; 60/70 de lei la locatie
Pagina evenimentului
Descriere

OVI & The  Vagabonds sunt urmatorii invitati ai seriei "Bestmusic with", concertul urmand sa aiba loc la Hard Rock Cafe din Bucuresti. Va fi o seara cu multa muzica live, cu piese proprii dar si cu o serie de cover-uri deosebite!

Studio No. 7 si Sprint Media prezinta joi 18 octombrie, la Hard Rock Cafe, incepand cu ora 21:00, un show de exceptie, 100% Live, unde pasiunea pentru muzica se va vedea prin interpretari la cel mai inalt nivel. Toate acestea vor sta sub un singur nume: OVI & The Vagabonds.
 
Seria de concerte “Bestmusic with” continua si in aceasta toamna cu 10 evenimente de top in Hard Rock Cafe, probabil cel mai bun loc pentru cantari live din Romania. Dupa concertele Proconsul si Florin Chilian, iata ca vine randul lui Ovi sa ia cu asalt scena cunoscutului local bucurestean, pentru a-si incanta publicul, alaturi de trupa sa "The Vagabonds"!
 
Vino sa asculti "One day", "Playing with fire", "7 seconds" si multe alte piese proprii si cover-uri, pe 18 octombrie, in Hard Rock Cafe! 

Cei care care doresc sa fie alaturi de OVI & The Vagabonds isi pot achizitiona bilete dupa cum urmeaza:
 
- Online, pe www.iabilet.ro, www.bestmusic.ro: 40 lei - bilet cu loc la masa sau 60 lei - bilet VIP, cu loc la masa in fata scenei;
- La Hard Rock Cafe (incepand de vineri 12 octombrie, pana in ziua concertului, inclusiv sau la concertul Ovi & The Vagabonds de pe 18 octombrie): 60 de lei bilet cu loc la masa sau 70 lei - bilet VIP
- Prin intermediul aplicatiei de mobil Cinemagia.
 
Pentru biletele in format electronic de pe www.iabilet.ro sau www.bestmusic.ro se plateste online cu cardul sau via Paypal. Se pot comanda de la unul pana la 20 de bilete. Biletul printat sau e-mailul de confirmare primit pe telefonul mobil se prezinta la intrare, in seara concertului.
 
OVI & The Vagabonds ne asteapta la un nou concerte din seria "Bestmusic with" care va avea loc joi, pe 18 octombrie 2012.
 
OVI a fost alaturi de Paula Seling in aventura de la Eurovision, pe care poate va face placere sa o revedeti, in plus, va propun sa ascultam si un remix al piesei de mai sus.
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL