Concert Partizan. Primul in noua formula - Oldies Pub Sibiu!

Concert Partizan. Primul in noua formula - Oldies Pub Sibiu!
Concert
punk rock
Locatia
Oldies Pub
Adresa
Nicolae Balcescu, 13, Sibiu
Acces
gratuit
Descriere
Trupa Partizan sustine primul concert in noua formula in aceasta saptamana, joi, 16 februarie, in Oldies Pub din Sibiu. 
Trupa Partizan si-a reintregit, recent, echipa, dupa ce la sfarsitul anului trecut a  sustinut ultimele concerte avandu-i in componenta pe Robin (bass) si Radu Moldovan (tobe).
 
Astfel, joi, 16 februarie 2012, Partizan va sustine primul concert din acest an, intr-o noua formula, la Sibiu - Oldies Pub, de la 22.30, cu intrare libera.

Cine sunt noii membri ai trupei Partizan:
 
1. Florin Barbu – bass
Este unul dintre membrii fondatori ai trupei Partizan
“La un moment dat, drumurile noastre s-au despartit, dar iata-ma din nou … acasa”, spune Florin.
 
Fondator al www.xbass.ro – comunitatea bassistilor din Romania - Xbass este numele de scena, pe vremea cand era la Blazzaj. A cantat cu Blazzaj (fondator), Timpuri Noi si Proconsul
 
Florin a ajuns la Timisoara ca student la Medicina, pe ruta Sibiu - Medias - Resita, insa dupa trei ani de studiu a renuntat la facultate in favoarea muzicii. A invatat singur sa cinte la bas dupa ce, la 14 ani, si-a imprumutat bicicleta unui vecin in schimbul unei chitare bass, care-l fascina. 
A absolvit "scoala strazii" cantand oricand, oriunde, dar nu orice. 
 
2. Ionut Croitoru – tobe
A studiat violoncelul. Si pianul, ca instrument secundar.Dupa care a inceput “boala tobelor". A cantat cu Holocaust din Sibiu. In 1998, pentru o scurta perioada si vreo 2 concerte a fost tobosarul trupei Antract. A urmat o perioada de vreo 12 ani lucrand doar ca tehnician de sunet si lumini. In 2010,  impreuna cu vechi prieteni din Sibiu, a infiintat trupa de cover Oldiz Bend. Din trupa face parte si Florin Barbu, noul basist al trupei Partizan, cel care l-a intrebat, intr-o zi, mai in gluma, mai in serios : Nu vrei sa bati toba la Partizan? 
 
Pe scurt, povestea Partizan incepe demult si este povestea unor oameni indragostiti de multa vreme de muzica. Si, cum ar povesti chiar ei, intr-o buna zi, cum stateau Artan (Adrian Plesca) si Suedezu (Razvan Moldovan) intr-un Tico, s-au gandit sa-si faca o trupa. Apoi, au gasit conceptul. La care se adauga anul 2001. Si muzica. Dupa care si-au luat o pauza. Iar in 2010, trupa o ia de la capat.
 
FOTO, de la stanga la dreapta:
Razvan Moldovan - chitara
Razvan “Bebe” Vandra – inginer de sunet
Florin Barbu - bass
Ionut Croitoru – tobe
Artan - voce
 
Concertul Partizan din Oldies Pub Sibiu are loc asadar joi, 16 februarie 2012, si e primul in noua formula. La inceputul anului Partizan anuntase aceste schimbari de componenta
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL