Concert PHOENIX in The Silver Church din Bucuresti

Concert PHOENIX in The Silver Church din Bucuresti
Concert
rock
Locatia
The Silver Church
Adresa
Plevnei, 61, Bucuresti
Acces
80/ 40 de lei
Organizator
Phoenix Entertainment
Descriere

Concert Phoenix in The Silver Church din Bucuresti. Phoenix va canta cu aceasta ocazie variantele in limba engleza ale pieselor, in cadrul unui concept nou de spectacol, Phoenix Undercover. Concertul va avea loc luni, 21 noiembrie 2011, cu incepere de la ora 21. 

Luni, 21 noiembrie 2011, legendara formatie Phoenix va sustine in club The Silver Church un concert aparte. Evenimentul va incepe la ora 21.00 si poarta denumirea de “Phoenix Undercover”.
 
Dupa ce a concertat in toata tara, Phoenix se intoarce la fanii din Bucuresti pentru a sustine un concert deosebit si pentru a prezenta un concept complet nou de spectacol.
Cei prezenti la eveniment, vor avea ocazia sa asculte cantecele in engleza ale formatiei Phoenix compuse dupa plecarea membrilor acesteia din tara, dar si melodii ale unor artisti si trupe internationale dragi sufletului lui Nicolae Covaci. 
“Phoenix a cantat in romana pentru romani, dar in acelasi timp este o formatie internationala cu un bogat repertoriu in engleza.”(Nicolae Covaci)

Biletele concertului se gasesc in reteaua Eventim- magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, la Sala Palatului si online pe eventim.ro.
 
Pretul biletelor este de 80 de lei (la categoria VIP) si 45 de lei.
 
Concert Phoenix in The Silver Church din Bucuresti, luni, 21 noiembrie 2011, cu incepere de la ora 21.
 
Cateva zile mai tarziu, sunteti asteptati la Ovidiu Lipan Tandarica and the Balkanic Explosion.
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL