Concert Pink Martini la Sala Palatului

Concert Pink Martini la Sala Palatului
Locatia
Sala Palatului
Adresa
str. Ion Campineanu, 28, Bucuresti
Acces
110, 140, 170, 200, 240 de lei
Descriere

Pink Martini revin la Bucuresti cu un concert ce va avea loc la Sala Palatului pe 15 octombrie 2013.  Storm Large si Thomas Lauderdale ne propun o noua seara de world music imbinat cu jazz, latino si probabil piese romanesti, asa cum ne-au surprins si anul trecut. 

Toamna se-anunta cu concerte de soi. Trupa Pink Martini, fermecatoarea combinatie de musical si world music, revine pentru o noua degustare de calibru la Sala Palatului, pe 15 octombrie. Cu senzationala Storm Large din nou la ancora si Thomas Lauderdale (pian), fanii se pot astepta la un concert de zile mari, asa cum Pink Martini a avut intotdeauna la Bucuresti. Spectacolul este organizat de Events.
 
Sunt cautatorii de nestemate printre piesele ce nu merita uitate. Se inspira din musical-urile romantice ale  Hollywoodului anilor 40 - '50 si se autointituleaza arheologi muzicali, fiindca sapa prin inregistrari trecute, prafuite si redescopera piese minunate. O orchestra mica de voie buna, Pink Martini au cantat pe aproape toate scenele pamantului, in aproape toate limbile pamantului. 

Cel mai bun Martini muzical isi seduce publicul de ani de zile cu "muzica vintage", asa cum au numit-o criticii si ziaristii din intreaga lume. De la sonoritati clasice la jazz ori ritmuri latino, pana la piese romanesti sau coloane sonore celebre, Pink Martini canta muzica lumii: ”Quizás, Quizás, Quizás", "Sympathique", "Donde Estas Yolanda?", "Una Notte a Napoli", "Let's Never Stop Falling In Love" sau "Hang On Little Tomato". si-au facut un obicei din a-si sustine concertele din Romania, nu numai din Capitala, cu casa inchisa. Anul trecut, aflati in Bucuresti tot la invitatia Events, au cantat in premiera in limba romana, in fata unei sali arhipline, coverul piesei "Pana cand nu te iubeam" a Mariei Tanase, culeasa de Anton Pann. "Cant in 14 limbi, dar romana este una dintre cele mai frumoase limbi pe care am auzit-o”, le-a spus Storm Large celor peste 4000 de fani prezenti atunci, care au aplaudat-o in picioare.  
 
Pe 15 octombrie, accesul in sala va fi permis incepand cu ora 19.00, iar spectacolul va incepe la ora 20.00. Biletele intra in vanzare de luni, 3  iunie,  si sunt disponibile la preturile de 240, 200, 170, 140 si 110 lei, in functie de distanta fata de scena. Biletele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15. Presale: in perioada 3 – 5 iunie inclusiv, toate biletele, cu exceptia categoriei VIP (240 lei), au 10% discount. 
 
Pink Martini revin in concert la Sala Palatului din Bucuresti, pe 15 octombrie 2013. 
 
Va propunem mai multe detalii despre Pink Martini, albumul lor 1969, dar si despre precedentele concerte in Romania. 
 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL