Concert Pink Martini la Sala Palatului din Bucuresti!

Concert Pink Martini la Sala Palatului din Bucuresti!
Concert
jazz, fusion
Locatia
Sala Palatului
Adresa
str. Ion Campineanu, 28, Bucuresti
Acces
88, 112, 136, 160/110, 140, 170, 200 de lei
Organizator
Events
Pagina evenimentului
Descriere

Pink Martini revin la Bucuresti cu un nou concert la Sala Palatului. Indragita orchestra din Portland ne da o noua intalnire, de aceasta data in cadrul turneului de promovare a albumului „A Retrospective”. Concertul e organizat de Events si va avea loc pe 26 mai la Bucuresti.

Degustati Pink Martini in mai! 
 
Pentru Pink Martini, opririle in Romania au devenit deja o traditie, membrii “micutei orchestre” declarand ca se simt aici la fel de bine ca acasa. Cu un sound ce imbina influente variate, de la cuban-jazz si muzica de camera pana la marsuri braziliene si soundtrack-uri de filme noir, cei 12 membri ai orchestrei originare din Portland, Oregon, si-au etalat pana acum repertoriul multilingvistic pe scene din intreaga lume. Muzica lor vintage, sofisticata, cosmopolita, este o plimbare nocturna prin marile porturi si orase ale lumii, cu povestile si parfumul lor. Din Orientul Mijlociu, prin porturile din Istanbul, Napoli si Lisabona, la cafenelele din Paris sau la plajele braziliene… concertele Pink Martini exclud riscul monotoniei. 

"Pink Martini se inspira din musical-urile romantice de la Hollywood din anii 40 sau '50 ... cu o perspectiva mai globala. Scriem o multime de melodii ... dar cantam si piese precum „Andalucia” a lui Ernesto Lecuona sau "Amado Mio", din filmul "Gilda" al Ritei Hayworth ... Intr-un anumit fel, facem arheologie muzicala, fiindca sapam prin inregistrari din trecut  si redescoperim cantece minunate", spune liderul trupei, Thomas Lauderdale.
 
Urmand albumul „A Retrospective”, concertul de pe 26 mai va face o trecere in revista a celor 16 ani de cariera Pink Martini si va include cele mai apreciate piese ale orchestrei: "Una Notte a Napoli", "Hang On Little Tomato", „¿Donde Estas Yolanda?", "Hey Eugene”, "Sympathique (Je ne veux pas travailler)", "Lilly", "Que Sera Sera" sau "Amado Mio".

Biletele sunt deja disponibile, iar pana pe 19 februarie au preturi promotionale: 88 lei, 112 lei, 136 lei, 160 lei, in functie de categorie. Incepand cu 20 februarie, biletele vor costa 110 lei, 140 lei, 170 lei sau 200 lei. E bine de stiut de qsemenea ca se pot cumpara online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti) si mai ales ca pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.
 
Concertul Pink Martini de la Sala Palatului de pe 26 mai 2012 nu este nici primul in Romania i-am mai vazut la Ciuc Summer Fest 2010, si nici singurul de acest an, Pink Martini canta si la Timisoara si la Cluj Napoca tot in luna mai. 
 
Am ales doua din piesele care imi plac mie, tu ai vreo preferinta atunci cand vine vorba de Pink Martini
 

3 comentarii

  • PINK MARTINI nu sunt veniti doar pentru un concert in Romania. Ei vor face un turneu de 3 concerte in cele mai importante orase din țară: Bucuresti 26 mai, Timisoara 28 mai si Cluj 29 mai. Această informație este de pe site-ul lor oficial(http://pinkmartini.com/shows/). In plus, vocalista formatiei in acest turneu nu va fi China Forbes, ci Storm Large(http://stormlarge.com/calendar/).
    Sper ca v-am fost de folos. happy

  • Buna Maria,
    la sfarsitul articolului precizam ca vor canta si la Timisoara si Cluj, mai mult, pentru concertul din Timisoara avem deja un articol dedicat.

    Multumim pentru informatia legata de Storm Large.

  • O>M>G and I'm in france...do you know the game..I am going to france and I take with me a....labtop. I will try to visit dearest..if not lets have a drink in the garden when I get back....Hope you will be better soon...Miss Moussie is coming over wih honey tea...She is acting kind of strange the last few days..

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL