Concert Proconsul la Hard Rock Cafe din Bucuresti!

Concert Proconsul la Hard Rock Cafe din Bucuresti!
Concert
rock
Locatia
Hard Rock Cafe
Adresa
Sos. Kiseleff, 32, Bucuresti
Acces
50/80 de lei in avans; 60/100 de lei in seara evenimentului
Descriere

Proconsul va sustine un super concert la Hard Rock Cafe din Bucuresti. Este primul concert din seria “Bestmusic cu” din aceasta toamna. Proconsul va prezenta in seara respectiva show-ul “Best Of Proconsul” cu care vor pleca si prin Europa. 

"Bestmusic cu PROCONSUL", la Hard Rock Cafe, pe 4 octombrie !
 
Sprint Media Group si Bestmusic.ro te invita la Hard Rock Cafe joi, 4 octombrie, de la ora 21, la un super concert cu una dintre cele mai indragite si apreciate trupe romanesti – Proconsul. 
 
Seria de concerte “Bestmusic cu” continua si in aceasta toamna cu 10 evenimente de top in Hard Rock Café, probabil cel mai bun loc pentru cantari live din Romania. 
 
Vino alaturi de Proconsul sa asculti live hituri precum “Cerul”, “Povestea Noastra”, “Tu”,”Calatorul”, “Pentru tine” sau “De la rusi vine ploaia”, dar si alte piese de pe cele noua albume ale trupei, lansate in peste 13 ani de cariera muzicala.

Bodo si colegii sai de trupa revin pe 4 octombrie la Hard Rock Cafe, in cadrul turneului “Best Of Proconsul”, o serie de concerte programate a avea loc atat in tara, cat si in afara ei, in orase precum Londra, Bruxelles sau Luxembourg.
 
Cei care care doresc sa fie alaturi de trupa Proconsul isi pot achizitiona bilete dupa cum urmeaza:
 
UPDATE: Biletele la concertul PROCONSUL din Hard Rock Cafe, pot fi gasite acum si la locatie
 
- Online, pe www.iabilet.ro: 50 lei - bilet cu loc la masa sau 80 lei - bilet VIP, cu loc la masa in fata scenei; 
- La Hard Rock Café (incepand de vineri, 21 septembrie, pana in ziua concertului, inclusiv): 60 lei bilet cu loc la masa sau 100 lei - bilet VIP;
- Prin intermediul aplicatiei de mobil Cinemagia.
 
Pentru biletele in format electronic de pe www.iabilet.ro, se plateste online cu cardul sau via Paypal. Se pot comanda de la unul pana la 20 de bilete. Biletul printat sau e-mailul de confirmare primit pe telefonul mobil se prezinta la intrare, in seara concertului. 
 
Concert Proconsul la Hard Rock Cafe din Bucuresti, un prim eveniment din seria “Bestmusic cu” care ne va astepta cu 10 concerte in aceasta toamna. 
 
Si pentru ca mai e ceva vreme pana la concert va propun sa revedem si videoclipul Cat poti tu de tare!
 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL