Concert Richard Clayderman la Sala Palatului!

Concert Richard Clayderman la Sala Palatului!
Concert
Locatia
Sala Palatului
Adresa
str. Ion Campineanu, 28, Bucuresti
Acces
95 pana la 400 de lei (VIP)
Pagina evenimentului
Descriere

Richard Clayderman sustine un concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 21 martie 2013. Phoenix Entertainment ne ofera ocazia de a-l vedea la lucru pe cel supranumit "Prince of Romance" care va sosi impreuna cu orchestra sa. 

Richard Clayderman, cel mai popular pianist al lumii din ultimele decenii, va concerta la Bucuresti in primavara lui 2013 pentru a-i fermeca pe toti iubitorii muzicii romantice cu charisma si caldura muzicii sale. Indelung asteptat de publicul bucurestean, concertul Richard Clayderman organizat de Phoenix Entertainment se va desfasura pe scena Salii Palatului in data de 21 martie alaturi de orchestra sa, cu care acesta daruieste reprezentatii uimitoare fanilor de pe intreg mapamondul.
 
Supranumit "Prince of Romance", Richard Clayderman le va oferi romanticilor de toate varstele aproximativ doua ore de reverie, timp in care vor avea sansa de a asculta atat melodiile de succes international, precum si piesa “Ballade pour Adeline” cu care a atins pragul vanzarilor record, de peste 20 de milioane de exemplare in numai 38 de tari.

Richard Clayderman este singurul artist francez ale carui discuri se vand astazi in numar de 70 milioane de copii in peste 57 de tari. Sustine aproape 200 de concerte anual, in sali arhipline. Fenomen unic in istoria Frantei, Clayderman este un colectionar de trofee, fiind detinatorul a peste 267 discuri de aur, si a nu mai putin de 70 discuri de platina.
 
Biletele pentru concertul Richard Clayderman au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate la pret variabil, intre 95 si 400 de lei, in functie de categoria de loc, din reteaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, din librariile Humanitas si Carturesti, de la Sala Palatului si online prin www.eventim.ro.
 
Concert Richard Clayderman la Sala Palatului, un eveniment organizat de Phoenix Entertainment pe 21 martie 2012.
 
Un alt concert deosebit ce va avea loc in aceasta primavara este “Beauty and the Beat Tour 2013”.
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL