Concert Robin and The Backstabbers - Marele Zgomot @Herastrau

Concert Robin and The Backstabbers - Marele Zgomot @Herastrau
Concert
rock alternativ
Locatia
Gradina de Vara Herastrau
Adresa
Bucuresti
Acces
30/ 35 de lei la locatie
Pagina evenimentului
Descriere

Robin and The Backstabbers ne asteapta la concert, Marele Zgomot, evenimentul de lansare a noului single, la Teatrul de Vara din Herastrau. Concertul are loc pe 30 mai iar seara de muzica va fi deschisa de Theory Of Mind, invitatii din Cluj Napoca undeva in jur de ora 19.  Din ce vedem pe afis, se pare ca o sa avem parte si ceva invitati surpriza. 

ROBIN AND THE BACKSTABBERS
“MARELE ZGOMOT”
TEATRUL DE VARA HERASTRAU, 30 MAI, ORA 19:00
 
Robin and the Backstabbers va asteapta cu inimile deschise, in data de 30 mai, incepand cu ora 19:00, la Teatrul de Vara  Herastrau, din Bucuresti.
 
Va fi liniste, va fi seara. Va fi o oglinda.
 
Vom fi inconjurati de prieteni (si) pe scena, in momente alese cu drag si umor, pentru a va oferi o experienta memorabila.

Primii care vor urca pe scena: Theory of Mind, invitati speciali din Cluj.
 
Robin and the Backstabbers este o formatie de pop melodramatic din Bucuresti, infiintata in 2010. Componenta actuala ii cuprinde pe Andrei Robin Proca (voce, chitara), Florentin Vasile (chitara), Vlad Fenesan (chitara bas), Vladimir Proca (tobe), Radu Moldovan (tobe electronice) si Andrei Fantana (saxofon, acordeon, chitara). Trupa a lansat un singur album de studio, in noiembrie 2012, intitulat Bacovia Overdrive, vol.1: Stalingrad, primul dintr-o trilogie care urmeaza a cuprinde Arhanghel’sk si Vladivostok. in luna aprilie a acestui an, in cadrul premiilor ON AIR Music Awards, Robin and the Backstabbers au castigat doua premii importante: BEST ALTERNATIVE ROCK si ARTISTUL ANULUI 2012.
 
https://www.facebook.com/RobinandtheBackstabbers
www.robinandthebackstabbers.com
http://www.youtube.com/user/RatBackstabbers
 
Biletele s-au pus in vanzare pe site-ul www.myticket.ro si se vor putea achizitiona pana pe data de 30 mai,ora 14:00, la pretul de 30 lei. in seara evenimentului, biletele se vor putea cumpara si de la intrare, la pretul de 35 lei.
 
Ciuc Premium este Berea Oficiala a Evenimentului.
Un eveniment sustinut de RADIO GUERRILLA.
 
Concert Robin and The Backstabbers - Marele Zgomot la Teatrul de Vara Herastrau, pe 30 mai 2013! 
 
Pana una alta va propun un interesant interviu acordat de Robin And the Backstabbers! 
 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL