CONCERT: Robin and the Backstabbers @ Hard Rock Cafe

CONCERT: Robin and the Backstabbers @ Hard Rock Cafe
Locatia
Hard Rock Cafe
Adresa
Sos. Kiseleff, nr. 32 Bucuresti
Descriere

Pe 13 mai, BestMusic Live Concerts va asteapta la Hard Rock Cafe de la ora 22:30 la un nou concert Robin And The Backstabbers !

Trupa a incheiat anul 2015 lansand noul videoclip „Cosmonaut” de pe mult asteptatul volum secund al trilogiei Bacovia Overdrive, „Arhanghel’sk”. Aparut in primavara anului trecut, noul album contine 14 piese despre scafandri, mirese si ingeri, case in flacari si cantece duse de vant. Discul a creat valuri de entuziasm si de controversa, trupa strangand peste 1500 de oameni la concertul de lansare de la Halele Carol – cu siguranta unul dintre cele mai importante si mai reusite evenimente de pana atunci ale trupei. In ianuarie, trupa a castigat si premiul de Best Rock (r)Evolution pentru lansarea “Arhanghel’sk” la METALHEAD Alternative Rock Awards si si-a anuntat si participarea la Festivalul SHINE care are loc pe 1 si 2 iulie la Arenele Romane.

Biletele pentru showul Robin and The Backstabbers se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro, dar şi la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:

- 49 de lei, cu loc la masă, în sală

- 60 de lei, VIP, cu loc la masă în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 49 de lei.

Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL