Concert Robin and the Backstabbers la Hard Rock Cafe pe 6 octombrie

Concert Robin and the Backstabbers la Hard Rock Cafe pe 6 octombrie
Concert
Locatia
Hard Rock Cafe
Adresa
Sos. Kiseleff, 32, Bucuresti
Descriere

Vineri, pe 6 octombrie, sunteti asteptati la Hard Rock Cafe de la ora 22:30 la un nou concert Robin And The Backstabbers !

Trupa a incheiat anul 2015 lansand noul videoclip „Cosmonaut” de pe mult asteptatul volum secund al trilogiei Bacovia Overdrive, „Arhanghel’sk” iar 2016 a fost un an plin de concerte.

Aparut in primavara anului trecut, noul album contine 14 piese despre scafandri, mirese si ingeri, case in flacari si cantece duse de vant. Discul a creat valuri de entuziasm si de controversa, trupa strangand peste 1500 de oameni la concertul de lansare de la Halele Carol – cu siguranta unul dintre cele mai importante si mai reusite evenimente de pana atunci ale trupei.

In ianuarie, trupa a castigat si premiul de Best Rock (r)Evolutionpentru lansarea “Arhanghel’sk” la METALHEAD Alternative Rock Awards !

Robin and the Backstabbers – Cosmonaut (official video) https://youtu.be/FQcg2ZTmq7A

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Biletele au următoarele preţuri:

- VIP: 69 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)

- Acces General: 49 de lei, cu loc la masa in sala

- Fara loc: 49 de lei

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL