Concert Sarah Brightman @ Sala Palatului

Concert Sarah Brightman @ Sala Palatului
Concert
live music
Locatia
Sala Palatului
Adresa
str. Ion Campineanu, 28, Bucuresti
Acces
200-750 lei
Descriere
Sarah Brightman va concerta la Sala Palatului pe 13 noiembrie. Concertul, care face parte din turneul mondial Dreamchaser – început în 2013 și care însumează peste 100 de concerte pe 5 continente – fusese inițial programat la București pe data de 28 octombrie.
 
Datele turneului din această toamnă au fost modificate, însă, din cauza antrenamentelor pe care soprana le desfășoară intensiv pentru misiunea în spațiu ce va avea loc anul viitor, când Sarah Brightman va deveni prima artistă care va înregistra un cântec în spațiu.
 

 
Sarah Brightman -  Dreamchaser - un show nepământean, pe 13 noiembrie, ora 20.00, la Sala Palatului din Bucuresti. Artista va fi acompaniată de 30 de muzicieni și va prezenta publicului o producție grandioasă, inspirată de apropiata incursiune în spațiu. Vocea sopranei, care depăşeşte trei octave, ţinuta sa elegantă şi efectele speciale îl vor purta și pe spectatorul din România în lumea viselor.           
 
Biletele se găsesc la Sala Palatului, Teatrul Naţional Bucureşti, Librăriile Humanitas, Adevărul, Cărtureşti, Staţia de Metrou Unirii 1, Magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, Magazinele Diverta, Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi online pe vandbilete.ro,bilete.ro, myticket.ro, iabilet.ro, blt.ro, eventim.ro şi bilet.ro.
 
Preţul unui bilet este de 750 de lei (categoria VIP), 500 de lei (categoria I), 350 de lei (categoria a II-a), 200 de lei (categoria a III-a).
 
Va invitam la un show inedit sustinut de Sarah Brightman la Bucuresti, pe 13 noiembrie!
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL