Concert Scorpions la Cluj Napoca!

Concert Scorpions la Cluj Napoca!
Concert
rock
Locatia
Cluj Arena
Adresa
Cluj-Napoca
Acces
100, 75 si 50 de lei
Descriere

Trupa Scorpions va reveni in Romania, pentru un ultim concert ls Cluj Napoca, pe data de 8 octombrie 2011, cu ocazia inaugurarii Cluj Arena, stadionul pe care autoritatile clujene, si nu numai, il vor da in folosinta cu doar o saptamana inainte, pe 1 octombrie 2011. 

UPDATE
 
Pe scena Cluj Arena vor urca pe 8 octombrie 2011:
 
The Scorpions
Voltaj
Semnal M
Sensor si Grigore Lese
 
Biletele pentru aceasta zi vor costa 100 de lei (Golden Circle), 75 de lei (Tribuna 1 si 2, Gazon A) si 50 de lei (Gazon B si Peluza).
 
Cei care doresc sa participe si la concertul Smokie de a doua zi pot cumpara pachetul cu ambele bilete la urmatoarele preturi : 150 lei(Golden Circle), 100 de lei (Tribuna 1 si 2, Gazon A), 70 de lei (Gazon B si Peluza). 
 
In galeria foto se gaseste si o harta a locatiei.
 
Concertul de la Cluj face parte din turneul de adio a celor de la Scorpions, "Get Your Sting and Blackout World Tour", turneu inceput anul trecut si la incheierea caruia Scorpions au decis sa se retraga din industria muzicala. 
 
Dupa o cariera de 40 de ani si zeci de milioane de albume vandute, la inceputul anului trecut a fost facut anuntul de retragere a trupei Scorpions.
 
Fanii romani au avut deja ocazia sa ii vada anul acesta pe 9 iunie la Zone Arena

 
Concertul Scorpions de pe 8 octombrie de la Cluj a fost initial anuntat si pe siteul trupei, dar, la ora la care redactez acest material. nu apare niciun concert in luna octombrie 2011. 
 
Vom reveni cu detalii.
 
update: Din primele informatii, cel mai ieftin bilet va costs 50 de lei. 
 
Dupa doar o zi, adica pe 9 octombrie, tot la Cluj Arena va avea loc un nou concert, Invitatii sunt britanicii de la Smokie
 
Rockeri din zona de vest a tarii ar putea avea asadr posibilitatea sa ii vada pentru o ultima data pe legendarii rockeri germani: Scorpions!
 
Te numeri printre cei care vor merge sa-i vada, i-ai vazut si la Bucuresti? 

 

4 comentarii

  • saptamana asta se va face anuntul oficial referitor la evenimentele de inaugurare a arenei. cica vor mai fi si alte concerte, nu doar Scorpions big grin

  • Asa e, am inteles si eu ca, printre altele, ar urma sa mai fie un concert (a doua zi, cu o zi inainte?) cu inca o trupa rock. O sa revin cu detalii.

  • Avem un concurs prin care poti castiga cazare gratuita la concertele Scorpions si Smokie, detalii la http://www.cazareclujieftina.ro/evenimente-cluj/Cazare-gratuita-la-Scorpions-si-Smokie-pe-8-si-9-octombrie-la-Cluj-Napoca/102

  • vreau sa castig

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL