Concert SEAL la Sala Palatului din Bucuresti ANULAT

Concert SEAL la Sala Palatului din Bucuresti ANULAT
Concert
pop
Locatia
Sala Palatului
Adresa
str. Ion Campineanu, 28, Bucuresti
Acces
95/145/191/287/426 de lei
Descriere
SEAL revine in concert la Bucuresti pe 27 noiembrie 2012. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului iar artistul britanic promoveaza cu aceasta ocazie albumul Soul 2. Fanii din Romania vor putea asculta live cateva din hit-urile lui Seal, dar si o serie de cover-uri din muzica internationala, care se regasesc de altfel pe albumul promovat. 
 
CONCERTUL A FOST ANULAT! detalii aici. 
Castigator a trei premii Grammy, Seal este cunoscut datorita hiturilor pe care le-a lansat in cei peste douazeci de ani de cariera si in special pentru piesa Kiss from a Rose, care a figurat pe coloana sonora a filmului Batman Forever (1995). Cariera lui Seal numara opt albume de studio, vandute in peste douazeci de milioane de exemplare in intreaga lume. 

Cel mai recent album al artistului britanic este unul de cover-uri. Albumul intitulat Soul 2 a fost realizat in colaborare cu vechii sai prieteni, legendarii producatori Trevor Horn si David Foster. Primul are meritul de a-l fi lansat pe Seal in industria muzicala, de a-i fi semnat productia hitului Kiss from a Rose, precum si o sumedenie de proiecte de succes in portofoliu, cu trupe ca Yes, Frankie Goes To Hollywood, Pet Shop Boys, Simple Minds ori Genesis si artisti ca David Bowie, Paul McCartney, Robbie Williams, Tom Jones ori Annie Lennox. La randul sau, canadianul David Foster are nu mai putin de saisprezece premii Grammy, proiecte alaturi de Mariah Carey, Céline Dion, Andrea Bocelli, Tony Braxton, Michael Jackson si Madonna. In plus, este cel care l-a descoperit pe Michael Bublé si cel care a semnat productia albumului Seal din 2010, Commitment.  
 
Soul 2 este – dupa cum arata si numele, un al doilea album de hituri reinterpretate pe care il lanseaza Seal. Materialul contine piese precum Wishing on a Star, Lean on Me sau Love Don't Live Here Anymore si inregistreaza vanzari excelente in Europa si America de Nord. 

Despre piesele ce compun acest album, Seal spune ca i-au marcat tineretea si i-au format gusturile muzicale. Au avut un impact deosebit asupra mea, deoarece erau foarte diferite fata de multe din piesele R&B pe care le ascultam. Mi-au influentat mult tineretea si apoi viziunea asupra modului in care scriu muzica, spune artistul. Am ales piese care erau in voga cand eu eram mic si le-am abordat dintr-o perspectiva sonora cu totul noua. De unde si implicarea lui Trevor Horn, adauga Seal.
 
Biletele pentru concertul Seal de la Bucuresti sunt disponibile prin Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si pe www.eventim.ro. 
 
VIP Exclusive: 426 lei
VIP: 287,55 lei
Categoria I: 191,70 lei
Categoria II: 149,10 lei
Categoria IV: 95,85 lei
Concert Seal la Sala Palatului din Bucuresti, va avea loc pe 27 noiembrie 2012.
 
In urma cu ceva vreme va propuneam Seal - "A Change Is Gonna Come". aveti alte piese preferate din repertoriul lui Seal? Ce ati vrea sa ascultati live?

1 comentariu

  • 1. Athina-Aurelia Costea in 13.06.2012 /01:49

    Cum ati putut sa scrieti toate numele artistilor cu litere ingrosate, DE CE nu ati putut sa-i scrieti si numele acelui INGER MICHAEL cu acelasi tip de litere ?! Ce va cadea ? ! Sau te pomenesti ca dupa mintea voastra infima, nu ar merita macar atata, dupa ce L-ati UCIS cu incetul din pricina muntilor vostri de MIZERII , vreme de decenii ?! RUSINATI-VA !!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL